Politic

BASESCU CATRE ANTENISTI: ASA VRETI VOI SA IMPIEDICATI REVENIREA MEA IN POLITICA?

Traian Basescu, presedintele suspendat al Romaniei, face o declaratie de presa, in fata sediului sau electoral din Bucuresti, miercuri, 11 iunie 2012. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

„Serile trecute, vine la “confirmare” răspopitul de la Antena 3 cu un document falsificat grosier, din care ar rezulta că eu am fost subvenţionat (unde aţi auzit voi acest cuvînt înainte de 1989?) în anul 1984 de fosta securitate cu suma de 1.500 de dolari pentru a promova, în rîndul cetăţenilor, noile orientări ale PCR. Bieţii de voi, aţi uitat că, la vremea aceea, eram comandant de navă şi sunt convins că, bătînd mările şi oceanele lumii, niciun peşte, fie el şi delfin, n-ar fi stat la şedinţe de promovare a noilor orientări ale PCR .

Zilele trecute, Silvian Ionescu, pretins fost ofiţer de securitate, proferează invective incalificabile la adresa mea şi ameninţă cu dezvăluiri pe care le cunoaşte din 1988-1989, cînd eu lucram la Anvers. Fă-le, nene, dar ai grijă să fii treaz cînd le faci şi să ţii cont că eu am auzit de tine abia prin 1992-1993 la PD”, a scris Basescu pe pagina sa de Facebook.

Traian Basescu arata ca nu se teme de dezvaluirile lui Silvian Ionescu, cel pretins a-i fi fost sef la Securitate si insinueaza ca acesta ar avea grave probleme cu bautura.

„Aşa vreţi voi să împiedicaţi revenirea mea în viaţa politică?”, a zambit Basescu.