Showbiz, Stiri

Barbie de România trăieşte în Bucureşti!

Este patinatoare şi nu are un strop de silicon!

e (6)

La 16 ani, o blonda gratioasa care face performanta in patinaj se pregateste sa iasa din anonimat si datorita asemanarii incredibile cu papusa Barbie! Ochii mari si albastri, buze perfecte si un par lung, blond, ca de Cosanzeana. Sabrina Fabian are toate trasaturile perfecte pentru a impusca titlul de adevarata papusa Barbie.

e (7)

Cu o naturalete de nedescris, pustoaica cucereste pe toata lumea atunci cand isi face prezenta in locuri publice, iar unii chiar au ajuns sa-i cearca autografe, fiind convinsi ca este vreo vedeta din strainatate care a trecut prin multe “chinuri” ca sa ajunga la acest aspect.

e (5)

“Multi cred ca am operatii, fara sa se gandeasca ca am doar 16 ani, sunt eleva, si nici macar nu mi-am propus vreodata sa-mi fac vreo interventie. Mostenesc frumusetea de la mama mea, care a fost balerina. Iar in rest folosesc foarte putin machiaj, un fond de ten si rimel, atat. Dar vreau sa stie toata lumea, eu sunt adevarata Barbie, sunt naturala, nu ca toate fetele care se opereaza ca s-o imite”, a declarat Sabrina.

e (3)

Dar pe langa frumusete, Barbie de Romania se mai lauda cu ceva! Face sport de performanta, asta dupa ce, chiar de la 3 ani, parintii au inscris-o la o academie de balet din Vancouver (Statele Unite), de-acolo de unde este si tatal ei.

e (2)

Dupa ce au venit in Romania, pe cand Sabrina avea 10 ani, ea a urmat cursuri de patinaj artistic si usor-usor a facut performanta la nivel mondial. Mai exact, anul trecut, Sabrina a obtinut titlul de campiona la patinaj pe rrole! “Totul s-a intamplat foarte rapid si nu-mi venea sa cred. Antrenoarea mea mi-a zis ca avem la dispozitie o luna de zile sa ne antrenam, iar eu am ramas uimita, pentru ca ma antrenam pentru patinaj pe gheata, nu pe role. Insa conditiile nu ne-au permis sa ne antrenam pentru asta si a trebuit sa ne reprofilam rapid. Chiar si-asa, am obtinut locul intai!”, a mai povestit Sabrina.