Showbiz, Stiri

„Barbie de România” rupe tăcerea, după ce a fost condamnată la închisoare

Roxana spune că ea a fost victima! „M-a prostit, m-a stricat şi m-a corupt”

barbie-varianta

Roxana Fazakaș, cea care își spune Barbie de România, a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru că a forțat o copilă să îi facă sex oral iubitului ei. Tânăra recunoaște că are o vină mare în incident, dar spune că iubitul ei e cel care a stricat-o și a pus presiune pe ea să îi îndeplinească toate fanteziile sexuale.

barbie-varianta-bruneta-timisoara-roxana-dansatoare-cluburi-straini-6_13982400

Barbie de România rupe tăcerea după ce a fost condamnată de autorități la patru ani de închisoare cu suspendare. În momentul în care a primit pedeapsa, tânăra a fugit în Germania.

barbie-varianta-bruneta-timisoara-roxana-dansatoare-cluburi-straini-8_63136900

„Clar, am greșit. Îmi aduc aminte de fiecare moment și regret. Știu ce am făcut, că am făcut lucrurile greșite, dar lumea trebuie să mă înțeleagă. Am vrut să îmi fac iubitul fericit. În orice relație, sexul contează, iar băiatul cu care mă întâlneam pe atunci era dependent de fantezii. M-a prostit, m-a stricat și m-a corupt să facem sex în trei. Eu habar nu aveam că fata era minoră. Nu arăta a minoră”, spune Barbie de România pentru exclusivtm.ro.

 

Roxana Fazakas şi Călin Alexandru Gurmai sunt autorii unor fapte cumplite. Cei doi au batjocorit-o pe copilă, pe care au bătut-o, au dezbrăcat-o, au filmat-o şi au obligat-o să întreţină relaţii sexuale orale cu tânărul. Totul sub ochii a doi minori, chemaţi să „se distreze”. Judecătorii din Lugoj nu au considerat faptele foarte grave, condamnându-i la închisoare cu suspendare pentru că… au fost sinceri, scrie presa locală.

barbie-varianta-bruneta-timisoara-roxana-dansatoare-cluburi-straini-9_08003400

În recursul de la Curtea de Curtea de Apel Timişoara, sentinţa a fost modificată, iar tinerii au fost condamnaţi la câte patru ani de închisoare cu executare. Datele din rechizitoriul de trimitere în judecată sunt înfiorătoare şi arată că totul a început în seara zilei de 26 septembrie 2010, când minora B.A.C a fost chemată de „prietena” sa, G.L.R. la locuinţa acesteia din urmă, sub pretextul că nu se simte bine. La locuinţa lui L.G., B.A.C. a fost întâmpinată de Roxana Fazakas şi de Alexandru Gurmai, fostul prieten al tinerei B.A.C.

barbie-varianta-bruneta-timisoara-roxana-dansatoare-cluburi-straini-10_73580700

Fără niciun motiv, Roxana Fazakas a început să o lovească pe tânără cu palmele peste faţă, a tras-o de păr şi a ameninţat-o că dacă plânge, o omoară. Roxana Fazakas i-a mai cerut fetei să se dezbrace. Aceasta a refuzat, iar Fazakas a lovit-o din nou, nu înainte de a-l trimite pe Gurmai să cumpere de băut.

După aproximativ o oră şi jumătate, Gurmai s-a întors însoţit de minorii I.A. şi P.O. Roxana Fazakas a tăbărât din nou asupra fetei, a dezbrăcat-o cu forţa şi i-a făcut mai multe poze cu telefonul mobil. Ulterior, Roxana Fazakas i-a cerut victimei să meargă în baie şi să întreţină raporturi sexuale orale cu Gurmai Alexandru. Ca şi cum toate acestea nu ar fi fost suficiente, victima a fost târâtă de păr până în baie.

 

blank