Featured, Life

Barbatul tau se considera expert cand e vorba de sex? Iata ce nu vor femeile in pat

Cand este vorba despre sex cei mai multi dintre barbati se considera experti. Tocmai de aceea, nici unui barbat nu i-ar face placere sa fie etichetat drept un „iubit plictisitor” cand se vorbeste despre sex. Pentru a evita acest lucru iata cateva sfaturi pentru a nu fi vreodata etichetat astfel. Pentru acest lucru este nevoie sa stii ce NU vor femeile in pat:
Despre sex # 1: Femeilor nu le place sa fii prea atent
Fraza „Imi dai voie sa?” nu este deloc buna. Ba chiar poate taia pofta de sex a sotiei tale. Un barbat cu experienta stie cum sa faca o femeie sa-i anticipeze miscarile fara a pune vreo intrebare. Uneori chiar si o singura privire, sau o atingere provocatoare sunt de ajuns pentru ca trupul iubitei sa raspunda corespunzator.

Despre sex # 2: Femeilor nu le place sexul mecanic
Cele mai multe femei nu sunt de acord ca sexul fara pasiune, pe care il considera timp petrecut fara un motiv anume. Nici o femeie nu vrea sa devina o papusa gonflabila. Asta nu inseamna ca fiecare partida de amor ar trebui sa fie extraordinara, insa nu trebuie sa uiti ca fiecare femeie vrea sa fie unica. Fii receptiv si cateodata, nu face doar sex ci „fa dragoste” cu ea.

Despre sex # 3: Femeilor nu le place monotonia
Daca sotia ta cunoaste fiecare crapatura de pe tavan, atunci ai o problema. Nu intra in panica, totusi. O simpla schimbare a locului unde faceti dragoste este de ajuns. Nu trebuie decat sa-ti folosesti imaginatia, iar posibilitatile pot fi nelimitate. Masina, bucataria, sufrageria si altele pot fi locurile unde ati putea face amor.

Despre sex # 4: Femeilor nu le plac barbatii care nu vor sa experimenteze lucruri noi
In cazul in care sunteti impreuna de o perioada lunga de timp nu trebuie sa va fie teama sa experimentati lucruri noi. Viata sexuala poate deveni plictisitoare si sunt foarte multe lucruri pe care le puteti face pentru a impiedica asta. Puteti incerca pozitii noi, sa jucati roluri potrivit fanteziilor proprii. Faceti orice va doriti, atat timp cat amadoi sunteti de acord si daca astfel va condimentati putin viata de cuplu.
Discutatii despre fanteziile voastre in fata unui pahat de vin si veti fi surprinsi cat de repede se vor transforma in realitate.

Acestea sunt doar cateva lucruri care va pot imbunatati viata sexuala. Trebuie sa stii ca femeile nu cauta un Casanova in fiecare barbat. Ele isi doresc doar ca barbatul care le este alaturi sa faca eforturi pentru a avea o relatie cat mai buna. Nu uita ca antonimul cuvantului plictisitor este neasteptat, surprinzator, asa ca, din cand in cand, surprinde-ti partenerul si vei avea numai de castigat.