Featured, Life

Barbatii sunt foarte mandri cand vine vorba despre sex! Iata cateva motive care ii preocupa atunci cand fac amor

Barbatii sunt foarte mandri cand vine vorba despre sex. Sunt intotdeauna zmei. Lucrurile sunt putin diferite atunci cand fac amor. Unii dintre ei isi fac atat de multe griji incat nu mai savureaza experienta. Iata cateva motive care ii preocupa prea mult pe barbati si ce trebuie facut pentru a rezolva aceste probleme:

Despre sex #1: Mainile le distrag atentia barbatilor in timpul amorului
Multi barbati n-au nici o idee despre cum ar trebui sa-si foloseasca mainile in timp ce fac dragoste si din aceasta cauza le este teama sa nu fie perceputi ca neindemanatici. Iar aceste griji chiar ii transforma in persoane neindemanatice. Mainile lor ar trebui sa se afle pe tot corpul sotiei, mangaind-o si rasfatand-o.

Despre sex #2: Burta este un motiv important de stres
Rotunjimea zonei abdominale reprezinta un motiv de ingrijorare pentru barbati chiar si atunci cand aceasta nu este chiar atat de pronuntata. Si principala grija este greutatea excesiva: le este teama sa nu-si striveasca partenera atunci cand fac sex.
Daca un barbat este preocupat excesiv de teama de a nu fi prea gras, in momentul in care se dezbraca grijile se tripleaza.
Din cand in cand poti schimba pozitia, femeia deasupra, si astfel grijile legate de greutatea excesiva nu-si mai au rostul.

Despre sex #3: Orgasmele le dau mari batai de cap barbatilor
Barbatii sunt programati sa se gandeasca la orgasm atunci cand fac dragoste. Pentru ei conceptul “bucura-te de actul sexual in sine” este greu de inteles de vreme ce, din puctul lor de vedere, sexul are un scop, iar acesta este orgasmul.
Barbatii sunt foarte ingrijorati daca partenera nu are orgasm. Insa pentru majoritatea femeilor nu acesta este scopul partida de amor. Un orgasm este foarte bine venit insa, sexul insusi este atractia. Multi dintre barbati nu stiu acest lucru mai ales ca ei isi judeca barbatia in functie de numarul de orgasme pe care le-au oferit in viata lor.

Despre sex #4: Organul genital
Multor barbati le este teama atunci cand este vorba de organul lor genital: fie ca nu este suficient de mare, fie ca il folosesc intr-o mod incorect. Barbatilor le este frica despre ce ar putea gandi altii despre ei si cum le este astfel afectat statusul. Tocmai de aceea au nevoie de incurajari din partea sotiei. Si oricum, oricarui barbat ii place sa primeasca un compliment legat de “barbatia” sa.

blank