Featured, Life

Barbatii se gândesc doar la sex? 8 mituri despre barbati si sex

Barbatii pot face sex oriunde si oricand, sunt romantici doar cand vor sa te bage in pat, se gandesc la sex o data la 7 secunde si dupa o varsta nici nu mai vor sa auda de masturbare. Serios? Vezi care este adevarul!

Mitul 1. Barbatii fac sex cu oricand si oriunde!
E cam exagerat sa spui asa ceva! Starea emotionala a unui barbat il influenteaza foarte mult din punct de vedere sexual. Gradul lui de excitare si dorinta sexuala sunt influentate de starea pishica in care se afla. Daca a avut o zi stresanta, obositoare sau plina de esecuri, este putin probabil sa aiba chef de sex.
Modul sau de viata, dorintele, nevoile si chiar si felul in care priveste el relatia pe care o are cu partenera, il influenteaza din punct de vedere sexual. Deci nu te mai gandi ca daca e barbat are oricand chef de sex!
Mitul 2: Barbatii sunt romantici numai cand vor sa isi multumeasca partenera!
Este un mit usor de distrus. Ce-i drept, e adevarat ca unii barbati sunt romantici doar cand vor sa cucereasca o femeie. Dar sunt si barbati care se folosesc de romantism pentru motive ca: sex, imbunatatirea relatiei de lunga durata cu partenera sau pur si simplu pentru a mentine o relatie sanatoasa.
Mitul 3: Barbatii prefera sa fie ei primii care iau initiativa cand vine vorba de sex
Serios? Multe studii arata ca barbatilor le place la nebunie cand partenerele lor le sugereaza ca ar vrea sa faca sex cu ei. Le place sa fie sedusi de femei.
Mitul 4: Barbatii se gandesc la sex o data la 7 secunde
Daca chiar stai sa faci calculele, iti vei da seama ca asta chiar este un lucru absurd! Daca te gandesti ca un barbat obisnuit sta treaz cam 17 ore pe zi, asta ar insemna ca se gandeste la sex de 8742 de ori pe zi! Cam mult, nu?
Mitul 5: Barbatii prefera sa fie burlaci
Chiar daca viata de playboy are avantajele ei, se pare ca barbatii nu vor sa ramana toata viata singuri. Potrivit studiilor, barbatii trecuti de o anumita varsta se simt izolati din punct de vedere social daca nu sunt casatoriti. S-a dovedit si ca celibatarii au o sanatate mai subreda decat barbatii insurati.
Mitul 6: Dupa o anumita varsta, barbatii nu mai sunt interesati de masturbare
Exista o convingere, mai ales printre femei, ca odata cu “asezarea la casa lui”, barbatul isi va pierde interesul in autosatisfactia sexuala. Este gresit. Pana la urma si masturbarea are farmecul ei.

Mitul 8: Barbatii vor sa atinga orgasmul cat mai repede
Barbatii pot da uneori impresia ca se grabesc si de abia asteapta sa ajunga la punctul culminant. Pentru ca sunt doar foarte entuziasmati din punct de vedere sexual, le este greu sa fie pe slow motion. Nu te impacienta. Stiu si ei ca daca o lasi mai usor poti atinge in final placeri nebanuite.

blank