Life

Barbatii nu se satura niciodata de aceste lucruri

Vorba buna indulceste orice relatie de cuplu si daca se intimpla sa mai ai si un partener caruia ii place sa auda mereu cuvinte frumoase, poti spune ca ai gasit reteta succesului. Acestea sunt vorbele care barbatii vor sa le auda mereu si nu se vor satura niciodata.

 

Multumesc
Un studiu realizat la Universitatea din California a scos la iveala faptul ca barbatii care se simt apreciati de catre partenerele lor sunt la randul lor apreciativi cu acestea.

Arati foarte bine
Daca sotul tau isi da toata silinta sa arate bine, complimenteaza-i eforturile. In acest fel il incurajezi sa continue sa arate bine, insa poate fi si un flirt “nevinovat” care sa va duca in dormitor.

Cele doua cuvinte
Spune-i sotului tau ca-l iubesti. Nu te limita la sms-uri prescurtate sau la emoticoane.

Sunt mandra de tine
Nu strica niciodata niciun semn de apreciere. Si, asa cum le spui copiilor asta, pentru ca acestia sa capete incredere de sine, asa trebuie procedat si cu partenerul de viata.

M-am distrat de minune cu tine
Indiferent de locul in care ati mers, daca te-ai simtit bine, arata-i si spune-i asta. Orice lucru menit sa-i aminteasca faptul ca inca te mai face fericita este extreme de benefic pentru un barbat.

Ce-mi place (parte a corpului) tau/ta
Chiar daca acest compliment nu are nicio conotatie sexuala, este foarte placut sa auzi ceva de bine despre tine. Faptul ca aude ca are ochii frumosi sau fundul sexy este incantator pentru barbati.

“Muah”
E mai mult decat un simplu sunet. Atunci cand il saruti, incearca sa reproduce sunetul. Intr-un studiu publicat in Arhivele Comportamentului Sexual, s-a descoperit ca sarutul este mai important decat sexul in sanatatea relatiei de cuplu.

blank
blank