Life

BARBATII CARE ISI ROD UNGHIILE SUNT BUNI LA PAT!

Pozitii care iti arata ca partenerul tau nu te mai iubeste. Vezi daca a devenit interesat doar de sex!

 

Femeile au intocmit o lista, din care pot afla, inainte de adezbraca un barbat, daca acesta e bun la pat. Iata ce-au scris:

1. Isi roade unghiile – barbatii care au acest tic obisnuiesc sa-si intinde si sa-si depaseasca propriile limite, mergand pana la extrema, iar intre asternuturi acest aspect este binevenit.

 2. Cunoaste cel putin doua limbi – cu cat un barbat stie mai multe limbi straine, cu atat este mai evident ca are un nivel cultural ridicat. Intre asternuturi, educatia chiar ajuta! Un barbat educat are o mai mare capacitate de a cunoaste si a intelege psihicul si fizicul feminin decat un barbat care nu stie sa scrie corect cuvantul “clitoris”.

 3. Are un caine – barbatii care detin animale de companie, mai ales caini, sunt mai deschisi emotional si mai activi decat cei care refuza astfel de companii. Mai mult, un barbat care are un caine este obisnuit sa se lase pe plan secund si sa aiba grija de celalalt.

 4. Nu este Fat-Frumos – un barbat care este atragator, placut, dar nu rupt din Soare se implica mai mult intre asternuturi decat un barbat care stie ca arata ca Fat-Frumos si are impresia ca totul i se cuvine.

 5. Miroase bine – un barbat caruia ii miroase placut pielea este bun la pat. Insa ce inseamna, de fapt, sa miroasa bine? Simtul olfactiv si modul de percepere difera de la barbat la barbat, de la femeie la femeie. Insa, o femeie care este in prezenta unui barbat al carui miros o atrage, ii place pur si simplu, este compatibila sexual cu respectivul. Este pura chimie la mijloc.