Necenzurat, Stiri

Barbati, fiti pe faza! Cum poti multumi o femeie intr-o relatie

Cum poti multumi o femeie intr-o relatie

Cum poti multumi o femeie intr-o relatiePotrivit unor studii de ultima ora, femeile sunt mai interesate de relatia lor cu persoana iubita decat de succesul la locul de munca. O femeie satisfacuta intr-o relatie inseamna un efort din partea barbatului, dar, atentie barbati, totul este rasplatit pe masura. „Fie ca sunteti casatoriti sau nu, relatiile si satisfactia legata de ele sunt extrem de importante pentru imbunatatirea calitatii vietii barbatilor si a femeilor”, spune Helen Fisher, specialista in antropologie de la universitatea americana Rutgers, scrie Men’s Health. Oamenii sunt fiinte sociale si au nevoie de crearea unor legaturi cu ceilalti. „Nu vii de la birou acasa doar pentru a te intoarce la un alt loc de munca”, sustine Fisher despre perspectiva din care nu trebuie abordata o relatie de cuplu. Ea considera ca trebuie sa ne simtim bine alaturi de persoana iubita. Iata care sunt trei dintre cele mai mari dorinte ale femeilor intr-o relatie:

1 Fii mai spontan

Femeile isi doresc ca barbatii alaturi de care traiesc sa fie mai spontani. De asemenea, femeile vor sa vada ca barbatii sunt interesati de ele si de relatia lor. Ele analizeaza toate gesturile, iar surprizele nu pot decat sa le incante.

2 Stati impreuna atat cat trebuie

O femeie are nevoie de timp si pentru ea, iar barbatii trebuie sa le lase sa faca si acest lucru. Ei isi pot face planuri sa iasa in oras cu prietenii sau la sala de sport. Daca partenerii nu stau prea mult unul langa celalalt, ei vor da relatiei posibilitatea de a se intari pe termen lung.

3 Discutiile despre sex

Atunci cand aveti o discutie legata de sex, este bine sa nu o purtati chiar in dormitor. Acest loc este unul prea intim si amplifica tensiunea unei discutii. In plus, in momentul in care discutati, concentrati-va asupra solutiei, nu asupra problemei. Abordati totul dintr-o perspectiva pozitiva, iar solutia va fi gasita mai usor.

blank
blank