Agresiunea este urmarea unei reglări de conturi

 barbat injunghiat

Reglare de conturi în centrul Capitalei. Doi bărbaţi s-au bătut în Piaţa Unirii, iar unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt în umăr cu un briceag. Victima a fost transportată la spitalul Universitar. Medicii au reuşit să-l stabilizeze pe bărbatul rănit. Agresorul a fugit de la faţa locului, iar poliţiştii încearcă să dea de urma lui.

Pe fondul unor certuri mai vechi, bărbaţii s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a sărit la celălalt cu un briceag. Fratele victimei a declarat “S-a răzbunat! Dacă sunt un pic mai bolnav trebuie sa te pui la mintea mea? Să te dai la mine? “A dat cu cuţitul. De ce, s-au luat la cearta? S-au luat la cearta.”

Un martor care a asistat la conflict spune “S-au luat acolo, da? Unul s-a impiedicat de frica, da? Si unul i-a carat picioare in cap, da? Asta care si-a luat picioare in cap, a fugit in colo, s-a intors si dupa aia i-am vazut pe acolo tăindu-se, era deja cu lama de cuţit in umar.”

Deşi este o zonă aglomerată, supravegheată de multe camere video, nimeni nu a intervenit să-i despartă pe cei doi bărbaţi. Echipajele SMURD au ajuns la faţa locului, l-au transportat pe bărbatul rănit la spital, iar poliţiştii au început cercetările.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Oprita: “La fata locului s-au deplasat doua echipaje SMURD, unul de prim ajutor si unul cu medici, a fost gasita o victima injunghiata in umar, constienta, cooperanta, stabila din punct de vedere al functiilor vitale. Au fost efectuate primele masuri de tratament la fata locului, iar pacientul a fost predat colegilor de la Spitalul Universitar de urgenta, in bune conditii.”

Atât soţia, cât şi fratele victimei au fost duşi la sediul poliţiei pentru audieri. Dacă bărbatul rănit va depune plângere la Poliţie, agresorul riscă pedeapsa cu închisoarea.