Actualitate, Featured

Bărbat îndragostit de propria nepoată, înarmat cu 3 cuțite, amenintă că omoara tot ce prinde

Un bărbat beat din Reșița, care avea trei cuțite asupra lui, amenința că omoară pe oricine pentru că nepoata lui, de care era îndrăgostit, nu mai voia să-i vorbească.

”Grupa de intervenţie a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost solicitată în sprijin, deoarece un bărbat care avea asupra sa trei cuţite ameninţa că va lua viaţa oricui se va apropia de el. După aproximativ 25 de minute în care jandarmii cărăşeni au încercat să-l convingă pe bărbatul în vârstă de 46 de ani să lase cuţitele şi după câteva încercări de a intra în scara blocului, s-a reuşit imobilizarea acestuia în siguranţă”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, Marius Săndulescu.

Îndrăgostit de nepoata sa de 33 de ani
Din primele informaţii a reieşit faptul că bărbatul era îndrăgostit de nepoata sa, în vârstă de 33 de ani, el locuind în acelaşi apartament cu ea şi mama ei.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi în momentul când femeia nu a vrut să poarte o discuţie cu el, acesta a devenit violent, ameninţând că o va ucide, după care îşi va lua şi el viaţa.

În momentul în care jandarmii au încercat să intre în scara blocului, acel bărbat s-a automutilat, provocându-şi câteva răni superficiale în abdomen.

 

blank