Actualitate, Stiri

Bărbat împuşcat în spate de poliţişti, după ce a fost prins în timp ce încerca să intre într-un magazin

whtop (3)

Un bărbat de 29 de ani, suspectat de furturi din societăţi comerciale, a fost împuşcat în spate de poliţişti, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost prins când încerca să intre într-un magazin din Suceava, forţând uşa de acces.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Anca Maria Badale, în noaptea de joi spre vineri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Câmpulung Moldovenesc au realizat o acţiune de prindere în flagrant a unor suspecţi de furturi din societăţi comerciale şi au prins în flagrant un bărbat de 29 de ani care încerca să forţeze uşa de acces a unui magazin din municipiul Suceava, el având o toporişcă, un levier, un fular tip cagulă şi mănuşi.

La vederea poliţiştilor, bărbatul a fugit, ignorând somaţiile verbale ale oamenilor legii.

Sursa citată a precizat că unul dintre poliţişti a tras două focuri de avertisment în plan vertical, după care, văzând că bărbatul continuă să fugă, a tras patru focuri de armă înspre acesta, rănindu-l.

Poliţiştii au solicitat intervenţia unui echipaj medical care l-a transportat pe rănit la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, ulterior bărbatul fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Directorul medical al SJU Suceava, Tiberius Brădăţan, a declarat că bărbatul a fost operat întrucât avea leziuni multiple la intestinul subţire.

El a precizat că suspectul avea o plagă împuşcată cu intrare în regiunea sacrată şi ieşire în zona ombilicală.

Pacientul este internat în secţia ATI, este stabil şi ar trebui să evolueze foarte bine, a spus Brădăţan, care a menţionat că nu au fost lezate vase mari de sânge.

În acest caz cercetările poliţiştilor continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului sub coordonarea procurorului de caz.