Cântăreţul nu mai vrea o nouă verighetă pe deget

Stefan (3)

După două căsnicii eşuate, Ştefan Bănică jr (46 de ani) pare să fi dezvoltat o alergie la verighete. În cercul său de prieteni se vorbeşte că, deşi în viaţa lui a intrat o nouă femeie, Lavinia Pârva, cântăreţul scuipă-n sân când vine vorba de căsătorie, pentru că s-a săturat de făcut şi desfăcut acte ori de schimbat buletine în care să scrie că e când însurat, când burlac. Însă faptul că nu se vede mergând iar la Starea Civilă nu-l împiedică să se viseze din nou tată…

Ştefan Bănică jr îşi alege bine femeile – n-a avut nici o consoartă urâtă, ba din contră! -, dar nu ştie să le păstreze prea multă vreme lângă el.

Stefan Lavinia (4)

Aşa se face că a bifat două căsnicii şi tot atâtea divorţuri. Acum, deşi este implicat într-o nouă relaţie serioasă, cu Lavinia Pârva (29 de ani) – privită de mulţi ca sosia mai tânără cu 10 ani a fostei lui soţii, Andreea Marin -, cântăreţul preferă să rămână, oficial, necăsătorit.

În cercul lui de prieteni se vorbeşte că Bănică jr nu mai vrea să audă de însurătoare tocmai de teama unui nou mariaj eşuat. Degeaba pledează Lavinia pentru oficializarea relaţiei, chiar şi în secret, în afara ţării – cum, de altfel, a procedat Bănică şi cu Andreea -, degeaba părinţii ei fac presiuni, spunând că vor s-o vadă mireasă… Cel puţin deocamdată, cântăreţul e neînduplecat.

“Ştefan nu se va însura cu Lavinia şi nici cu altcineva. Cel puţin aşa gândeşte în acest moment. Nu mai vrea acte, pentru ca apoi să ajungă iar la divorţ. Lavinia şi-ar fi dorit, normal, să devină doamna Bănică, mai ales că părinţii ei o vor măritată şi femeie la casa ei”, a explicat o cunoştinţă a actorului î n presa mondenă.

Stefan (11)

Ca să-şi împace într-un fel iubita, Bănică a făcut totuşi un gest care duce relaţia lor la un alt nivel: i-a dăruit un inel cu diamante. Inel despre care Lavinia a declarat, într- o emisiune TV: “Este un simbol pentru legătura noastră sufletească”.

Abia după asta, frumoasa brunetă a depus armele şi s-a împăcat cu statutul de iubită… şi atât. Recent, a recunoscut, tot la TV, că ea şi Ştefan nu se vor căsători în acest an, fără a oferi însă alte detalii.

Şi alte gesturi ale lui Bănică jr i-au dat Laviniei siguranţa că acesta va rămâne lângă ea mult şi bine. Interpretul a mers la Timişoara, să-i cunoască părinţii, şi i-a mărturisit că-şi doreşte un copil cu ea. Copil pe care, se pare, vedeta e dispusă să i-l dăruiască în viitorul apropiat.

Stefan(7)

Ştefan are deja doi moştenitori. Primul e Radu Ştefan, băiatul de 11 ani pe care l-a făcut cu Camelia Constantinescu, femeia care i-a fost iubită înainte de Andreea Marin. Iar cel de-a doilea este chiar copilul dăruit de Andreea, Violeta, o fetiţă superbă, născută în 2007.

Din declaraţiile Andreei şi ale lui Ştefan, se pare că Radu şi Violeta se înţeleg de minune, exact ca doi fraţi, spre marea bucurie a părinţilor lor.