Showbiz, Stiri

Banel Nicolita a scapat de burlacie, s-a insurat

Banel Nicolita nu a mai putut anula mult nunta, asa a decis pe nepusa masa se insoare

Banel NicolitaDesi Banel Nicolita trebuia sa se insoare tocmai la sfarsitul anului acesta, insa noua lui sotie, Cristina, este insarcinata iar parintii ei au vrut sa o vada mireasa inainte sa nasca. Drept urmare Banel Nicolita si Cristina au spus un „DA” hotarat la Teatrul „Maria Filotti” din Braila, unde a avut loc si cununia civila.

 

Cununiei civile ii urmeaza si o petrecere de zile mari ce a fost organizata si pusa la punct chiar de catre Banel Nicolita si socrii lui. La petrecerea de nunta o sa fie prezenti in jur de 400 de invitati, se vor servi preparate de top gatite de adevarati maestrii, dar se vor servi si traditionalele bucate romanesti.

 

Desemenea la nunta lui Banel Nicolita vor canta Dan Burscu, Copilul de Aur dar si alti manelisti mai putin cunoscuti, primii doi fiind cei preferati de catre mire. Avand in vedere ca tuturor le-a fost teama ca tatal lui Banel Nicolita sa nu apara la petrecere si sa faca scandal, pentru ca cei doi sunt certati, membrii familiei au facut tot posibilul ca intreaga seara sa fie cat mai secret

blank
blank