Actualitate, Stiri

Balul Bobocilor a devenit pretext pentru… orgii sexuale!

Şase colegi au violat o minoră şi camerele de supraveghere i-au surprins în acţiune!

orgie

Fata de numai 15 ani, elevă la un liceu privat din Constanța, apare într-un filmuleț alături de alți șase adolescenți, iar cu unul dintre ei întreține relații sexuale pe marginea unui pat. Din filmare este greu de spus dacă tânăra este sedată sau pur și simplu îi place, pentru că nu are nicio reacție.

Cei care au postat filmuleţul pe net riscă închisoarea, pentru că legea pedepseşte aspru răspândirea materialelor sexuale cu minori pe Internet. Intr-un caz similar s-au aplicat pedepse cuprinse între 5 şi 8 ani de închisoare.

Totul s-ar fi întâmplat acum o lună, după Balul Bobocilor, când elevii s-au îmbătat criță și s-au filmat făcând sex.

Imaginile au împânzit mai apoi internetul, ceea ce a făcut-o pe mama tinerei să îi acuze pe băieți că i-au violat fata. Femeia a depus deja o plângere la poliție. Oamenii legii au reușit să-i identifice pe băieți, mai ales că li se vedeau fețele pe imaginile filmate, iar unul dintre ei și-a rostit numele.

Cazul a ajuns și în atenția procurorilor. „Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a fost înregistrată în data de 20.12.2013 o plângere penală formulată de numita (…) pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, se arată în comunicat. Pe de altă parte, deși fata susține că a fost drogată și abuzată, colegii săi de liceu o contrazic. Discuțiile de pe site-urile de socializare arată că opinia generală este că adolescenta a căutat-o cu lumânarea.

Duminica trecută, când a fost singură acasă, adolescenta a organizat o petrecere. După ce s-au consumat băuturi alcoolice şi substanţe cu efecte halucinogene, atmosfera s-a încins şi cei şase tineri au întreţinut raporturi sexuale normale şi orale cu minora, au făcut filmuleţe pe care le-au postat apoi pe mai multe site-uri.

Adolescenții implicați în acest scandal sexual vor fi chemați, pentru audieri, la poliție. „ISJ Constanța solicită organelor competente să ia act de aceste presupuse fapte și să le verifice, urmând a ne fi comunicate rezultatele anchetei pentru a putea demara cercetări la nivelul unităților școlare”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean.

Mama tinerei este avocat, așa că aceasta ar putea scăpa basma curată.

 

 

 

blank