Showbiz, Stiri

La Bălanca s-a îngălbenit şi costumul de Crăciuniţă…

La Bălanca s-a îngălbenit şi costumul de Crăciuniţă…

blankConstat că, pe zi ce trece, pe Crăciun ce se duce, se scurtează tot mai mult textila la costumele divelor noastre. Din rochie ce era, a devenit rochiţă şi din rochiţă s-a transformat în chiloţei.

blankEconomie, cum ar veni, la material, că tot e criză şi nu am ieşit încă din ea. Apoi, în decembrie, pe la noi, sunt şi călduri toride. Vipie de-a dreptul! De te ia, doamne sfinte, cu mâncărimi pe piele, şi nu numai, de la aşa căldură.

blankŞi, pe lângă faptul că se tot scurtează veşmântul, se şi îngălbeneşte. Ca frunza lu’ Udrea, brandul de ţară, cum ar veni, care se ofileşte şi pică, de zici păcat de milionul de euro dat pe codiţa ei. Lumea cică te îngălbeneşti şi de invidie, dar eu nu ştiu… Păi iote-o pe Andreea Bălan cum se prezintă de Crăciunul ăsta. Roşu strident şi galben pai. Şi pe jumătatea jumătăţii goală. Da, dar are ciorapi lungi. Cum ar veni, numai ciorapii sunt de ea. Păi mai bine aşa – nu? – decât fără. Dacă nu-şi punea nici ciorapi, leşinam de la atâta goliciune… Adică, niţel bun simţ, dovedeşte că are. Nu se arată chiar goală puşcă, aşa cum a făcut-o mama ei. Plus că, nu mai are pantofii ăia mirobolanţi din anii de lansare, când cânta cu Andreea Antonescu în Andre. Şi, apoi, moşul ăla care e tânăr, nu vine, aşa, de frunza frăsinelului, trebuie tentat şi el cu o bucăţică de piele, cu nişte sâni siliconaţi, cu un fund tunat. O face Andreea Bălan artă, cum îi place ei să creadă, dar artă fără sare şi piper se poate? Aşa că, îmbină utilul şi plăcutul.

blank