Showbiz, Stiri

Bahmuţeanu: Îmi iubesc soțul! Îl voi invita pe banii mei la Amara

edjyt (2)

Războiul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană este departe de a fi încheiat. Dacă el o acuză în continuare, Adriana s-a repliat şi are un cu totul alt discurs, mult mai diplomat.

Întrebată cum comentează ultimele declaraţii ale lui Siviu Prigoană, care spune că i-a dat lunar între 3.000 şi 7.000 de euro, Adriana a explicat că nu poate comenta. În schimb, ea spune că îşi iubeşte soţul şi că această perioadă este una nefastă peste care speră să treacă.

“Soţul meu poate să spună orice. Nu pot să comentez. Mă mâhneşte ce spune la televizor, dar se poate trece pe această perioadă. Mi-am dorit să am o familie cu Prigoană. Cred că putem să depăşim perioada asta mai nefastă. Nu văd de ce să avem un asemenea război mediatic. În momentul în care voi considera că această căsnicie nu va mai fi posibilă, voi lua măsuri.

Eu muncesc şi pentru că am nevoie de bani. Am muncit toată viaţa tocmai pentru am vrut să am banii mei. Am un salariu peste media din România. Aceste lucruri mi-au permis să îmi cumpăr o rochie, un parfum sau o intervenţie chirurgicală.

Cea mai mare realizare sunt copiii mei. M-aş bucura şi mai tare dacă vom reuşi să îi creştem împreună, responsabil.
M-am măritat din dragoste cu soţul meu. Îl iubesc, altfel nu aş mai sta cu el. O să îl invit să mergem cu copiii, pe banii mei, într-o staţiune, poate la Amara”, a declarat Adriana pentru emisiunea “Un show păcătos”.

La auzul declaraţiilor soţiei sale, Silviu Prigoană a fost extrem de acid la adresa acesteia: “Acum a îndulcit tonul, că au învăţat-o avocaţii. Deja s-a resemnat că ştie că va pierde copiii. Ea trebuie să aibă program de vizită al copiilor. Strict. Îl va respecta până când copiii vor face 18 ani. Eu nu vreau să întrerup legătura copiilor cu mama. Dar ea seară nu a mai ajuns acasă până la 12 noaptea. Are treabă. Ea e şmecheră. Eu, cu electricianul pe la spate şi eu schimb scutece. Dacă nu vine în weekend la salină, aşa cum le-a promis copiilor, bag divorţ. Nu e motivul divorţului. E picătura care a umplut paharul. Dă-te d…u de-aici”.


loading...