Showbiz, Stiri

Bahmuţeanu este urmărită pas cu pas timp de o lună

bah1_01_8e4c20fb9e

Vedeta de televiziune, Adriana Bahmuţeanu a fost prezentă în platoul unei emisiuni de la Antena 1, unde a stat faţă în faţă cu un bărbat care, anul trecut, a urmărit-o timp de o lună.

Scandalul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană ia amploare. Vedeta de televiziune a fost invitată la emisiunea “Acces Direct”, de la Antena 1, unde a fost pusă faţă în faţă cu un bărbat care susţine că a urmărit-o pe Adriana Bahmuţeanu timp de o lună, anul trecut, pus de Silviu Prigoană.
“Îl cunosc pe om. Ştiam că mă urmăreşte. Era o maşină cu maşină cu număr de Dolj. Am fost urmărită anul trecut, după ce am plecat cu copiii de acasă. Soţul meu îl ştie pe patronul detectivului”, a spus Adriana Bahmuţeanu.

bah3_eb81c8a60f

“Lucrez la o firmă de paparazzi. Lucrăm mai mult pe politic. Am primit ordin să o urmăresc pe doamna Bahmuţeanu. Domnul Prigoană a plătit. Nimeni nu lucrează degeaba, şeful meu nu mă trimitea să lucrez degeaba. În fiecare seară trebuia să spunem tot programul doamnei Bahmuţeanu. Domnul Prigoană aştepta poze care să o incrimineze. de la 7 dimineaţa la 10 seara o urmăream şi o fotografiam. S-a convins că e o mamă ok. Eram singur în maşină şi făceam poze. Merge cu maşina foarte încet şi din punctul ăsta a fost foarte greu să o urmăresc, pentru că trebuia să păstrez distanţa”, a povestit detectivul.

Omul de afaceri Silviu Prigoană a intrat în direct prin telefon şi a comentat acuzaţiile care i se aduc.

“Paparazzii erau tot timpul pe urmele noastre. Dacă vrei să urmăreşti pe cineva iei un detectiv, nu un paparazzo. Nu am pus detectivi pe urmele ei. la mine au venit o mulţime de oameni cu poze şi filmuleţe ca să obţină bani…Domnul e un impostor”, a spus el.

“Eu merg acum cu copiii la patinoar, spre deosebire de soţia mea. Dacă îi este aşa frică de mine, nu înţeleg de ce mai vine acasă? Eu am subvenţionat-o pe Adriana. Îi dădeam bani în plic… Cred că detectivul e o invenţie de-a ei, că Adriana este o femeie diabolică”, a adăugat Silviu Prigoană.

“Nu plec din casă că avem doi copii. Trebuie noi doi să stăm de vorbă, că am ajuns într-un punct mort”, a comentat Adriana Bahmuţeanu.

“Tu nu poţi să stai cu copiii, dar vii la emisiuni. dacă nu-şi cunoaşte priorităţile… Eşti iresponsabilă! Eu sunt regele gunoaielor, iar tu eşti prinţesa Pantelimonului”, a încheiat Silviu Prigoană.