Adriana a plecat din emisiune, cedând în faţa confrunătorilor cu soţul ei

 adriana-bahmuteanu-silviu-prigoana

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană sunt din nou la cuţite. Cei doi soţi se ceartă la diverse emisiuni de televiziune, aruncându-şi vorbe grele la tv.

Vedeta de televiziune a fost invitată la emisiunea „Agentul VIP”, pe care Cristi Brancu o are la Antena Stars. Aflată în platoul emisiunii, ea a vorbit despre comportamentul din ultima vreme al soţului ei.

„Prigoană a refuzat timp de 6 luni să-şi vadă copiii. Mă întreb de ce soţul meu are atât de multă ură pe mine? În casă se face totul cum vrea el… M-am săturat, nu mai suport”, a spus Adriana Bahmuţeanu.

Soţul vedetei a intrat în direct prin telefon şi şi-a acuzat partenera de viaţă de diverse lucruri. „Sunt mai importante emisiunile decât familia. Minte!… Vine acasă şi stă o oră cu ei. Eu niciodată nu am venit băut la 3 dimineaţa. Nu-şi iubeşte copiii. Ea nu m-a iubit niciodată. Venea acasă beată, am fost ameninţat de avocatul ei. Va sta în puşcărie”, a comentat, printre altele, Suilviu Prigoană.

La un moment dat, sătulă să fie denigrată de partenerul ei de viaţă, Adriana Bahmuţeanu s-a ridicat de pe canapea şi a plecat din emisiune, în ciuda eforturilor moderatorului de a o reţine în platou.

 

Citeste si...
Laszlo Borbely încă visează ca limba maghiară să aibă "mai multe drepturi lingvistice" în România