Showbiz, Stiri

Bahmuteanca acuzata ca isi plimba copiii ca pe sacii cu cartofi

Silviu Prigoana s-a saturat de diplomatie si scoate toate armele impotriva Adrianei Bahmuteanu

Bahmuteanca
Bahmuteanca acuzata ca isi plimba copiii ca pe sacii cu cartofi

SIlviu Prigoana s-a saturat de toate minciunile ale fostei sotii. A tot lasat-o pe Adriana sa spuna tot ce a vrut prin presa sau pe la tv, dar acum domnul Plici s-a cam saturat.  Acesta a rabufnit la Acces Direct, in emisiune si a decis sa spuna tot, mai ales ca are si dovezi palpabile.

“I-am inventariat tot si poate o sa arat asta intr-o zi. Am plecat in Las Vegas cu o valiza si ne-am intros cu 12. Jumatate de valiza era a mea si in rest numai toale si pantofi.”, a spus Prigoana.

A infirmat asa toate minciunile conform carora si-ar fi batut copii, nu le-ar fi dat bani sau ca ar fi dat-o afara pe Adriana din casa.

“Zi de zi prietenii ei i-au spus ca trebuie sa puna mana pe avere si ca Prigoana o sa o dea afara din casa. Acelasi personaj si-a bagat coada peste tot. Daca a plecat urechea la prietena, sa traiasca cu ea. S-au spus multe neadevaruri. Doamna Prigoana a incercat un santaj ordinar cu mine. A plecat cu copii, crezand ca eu o voi suna a doua zi si ii voi da averea, cum isi dorea ea. De doi ani a incercat sa obtina bunuri de la mine. I-am repetat obsesiv ca nu pot sa fac asta.

Din data de 15 august am trimis 1.000 de euro pentru copii, deci 9.000 de euro in total pana acum. Desi nu eram obligat. Am trimis pentru copii mei. Sotia mea m-a parasit, eu nu am dat-o afara din casa. Nu poti sa invoci motive puerile ca eu m-as fi schimbat dupa campania electorala, care pentru mine a fost un succes.

Eu am facut-o pe Adriana Bahmuteanu, pentru ca nu stia nici dracu de ea, pana nu s-a maritat cu mine. S-a comportat ca la piata cu copiii, care au avut trei domicilii pana acum si stau in chirie. Am inteles ca acum ea vrea sa se mute din nou si nu stiu cat de bine le face asta copiilor. Ii mută ca pe un sac de cartofi.

Cum sa imi lovesc copiii? Este incredibil cate ineptii a putut sa scoata. Doamna Adriana a avut nevoie de psihiatrica. Copiii imi sar in brate cand vin la mine. Daca ii bateam, nu ar mai fi facut asta.

Am dus-o in strainatate si am stat numai la hoteluri de 6 stele, nu cum spune ea. Am chitante de peste tot si pot dovedi. Apoi ea se duce si minte ca nu am dus-o nicaieri.”, a spus Silviu Priogana. .