Monden, Stiri

Bahmu vs Zavoranca. Bataie in divorturi

Bahmu vs Zavoranca. Bataie in divorturi

blank

Dupa ce in urma cu ceva vreme, Adriana Bahmuteanu era de partea lui Pepe la divortul acestuia, acum e randul lui Oana Zavoranu sa atace la adresa vedetei tv. Querida il sustine pe Prigoana si ii adreseaza cuvinte dure Adrianei.

 

Perioada delicata prin care trece Adriana Bahmuteanu, vazuta cu doi copii intr-o casa cu chirie dupa ce s-a departit a cincea oara de Silviu Prigoana, atrage si replicile dusmanilor mai vechi. Oana Zavoranu i s-a adresat Adrianei cu” vorbe grele” amintindu-si ca in urma cu cativa ani, Bahmu il sustinea pe Pepe in scandalul divortului Pepe-Oana.

blank 

“Am senzatia cand o vad pe Adriana Bahmuteanu ca il vad pe Pascu….Uitandu-te la Adriana, nu ti se pare ca traim o reeditare, nu ti se pare un circ voit? Cu etnia asta nu se poate. Tu pentru mine existi, doar pentru ca exista Prigoana. Iti doresc sa fii fericita in cort! Esti Pepe numarul 2″, a sustinut Zavoranca sus si tare intr-o emisiune televizata.

 

Bahmu vrea sa fie educata

 

Replica Adrianei nu a intarziat, dar aceasta a preferat sa se apere intr-o maniera mai educata, declarand ca nu va intra in conflict cu Zavoranu, ba mai mult, nu o deranjeaza asemanarea cu Pepe, acesta fiind o persoana pe care o respecta mult.

 


blank