Monden

Bahmu si Prigoana se ataca pe facebook

Bahmu si Prigoana se ataca pe facebook

blank

S-au despartit de 4 ori, au impreuna doi copii si in toiul unui nou divort cuplul Adriana Bahmuteanu- Silviu Prigoana isi adreseaza unul altuia atacuri dure pe facebook, in ciuda discretiei pe care doresc sa o pastreze.

 

Silviu Prigoana:Azi e profund subiectul. E greu de inteles, dar dupa ce partenerul dumneavoastra va inregistreaza in intimitate si pe urma da publicitatii inregistrarea, as dori sa va vad atunci comentariile. Relatia mea cu Adriana si familia mea e o chestie pur personala, nu poate fi comentata public de catre mine, ca doar nu sunt neam de cioara!.
Adriana Bahmuteanu:Nu sunt neam de cioara, că doar neamul meu nu poarta fuste lungi. De ce nu s-a interesat in anturajul meu daca si-a dorit copii cu mine? La cum arata el acum, cu barba, imbracat sport si neglijent, seamana cu un bulibasă.

 

Asa au dorit cei doi soti sa isi spele rufele in public, mai discret ca altadata, nu la tv ci pe facebook, ca doar e in pas cu moda dezvaluirile pe site-urile de socializare. Desi Bahmu declara peste tot ca are inima franta si isi doreste cel putin o relatie apropiata cu sotul ei de dragul copiilor, Silviu Prigoana e de neclintit, iar eliberarea celei de-a patra hotarari de divort, inevitabila.

 blank