Showbiz, Stiri

Bahmu si Prigoana, schimb de replici incredibil!

E oficial! Bahmu nu merge in vacanta de vara cu sotul ei si cei doi copii. Prigoana a primit vestea printr-o adresa trimisa de partenera lui de viata, care a fost de acord ca cei mici sa plece impreuna cu tatal lor in Europa, dar nu si in America.

Adriana Bahmuteanu si-a anuntat sotul ca, din cauza unei interventii chirurgicale pe care trebuie sa o faca, nu-l va insoti in vacanta de vara a copiilor. Afaceristul si cei doi baieti ai sai urmeaza sa plece in august in Bulgaria si in Germania. Prigoana ar fi vrut sa-i duca luna aceasta pe micuti si in America, unde au fost invitati de nasul de botez al pustilor, dar Adriana Bahmuteanu ar fi gasit un pretext prin care sa impiedice plecarea.

Aceasta a sustinut ca Prigoana i-ar fi furat buletinul de identitate si ca fara el nu putea sa-i faca procura afaceristului pentru a-i putea scoate pe copii din tara. Ulterior, vedeta s-a razgandit, pretinzand intr-un act oficial ca, de fapt, nu-si mai gaseste buletinul, nu ca i-ar fi fost furat.

Uite buletinul, nu e buletinul!
Cu toate acestea, la doar o zi distanta, documentul a aparut ca prin minune. Tot acest joc de-a „uite buletinul, nu e buletinul!” l-a facut pe Silviu Prigoana sa fie suspicios in ceea ce o priveste pe sotia lui. Acesta spune ca, in realitate, Adriana nu a dorit sa-i lase pe cei mici sa mearga in America. Dincolo de acest meci de ping-pong, interesant este modul in care cei doi soti comunica prin intermediul unor documente oficiale, desi locuiesc in aceeasi casa, dar si modul reciproc de adresare.

blank