Monden, Stiri

Bahmu şi Prigoană, încă un posibil divorţ

Bahmu şi Prigoană, încă un posibil divorţ

blankAfaceristul Silviu Prigoană a depus o plângere la Direcţia de Protecţie a Copilului sector 3, în care şi-a reclamat soţia că a părăsit căminul conjugal. Având în vedere acest lucru, el cere încredinţarea în regim de urgenţă a celor doi copii minori. Adriana Bahmuţeanua declarat că nu înţelege ce i se întâmplă.

Adriana Bahmuţeanu: „„Probabil e foarte supărat după campania electorală, altfel nu îmi explic, era foart supărat şi acasă, nu era o atmosferă prea plăcută. Am preferat să vin câteva zile şi să stau aici, să-mi aerisesc creierul. Am fost şi eu la un avocat să vedem ce facem. Îmi tremură mâinile, credeţi-mă. Nu mai m-a sunat, e plecat la Belgrad, nici nu mai are semnal la telefon. Nu ştiu când se întoarce. Nu înţeleg nimic, ce mi se întâmplă, că nu l-am înşelat, n-am lipsit noaptea de acasă. Eu nu meritam asta, şi nici copiii mei”

Silviu Prigonă susţine că Bahmu a plecat, împreună cu copii spre o destinaţie necunoscută. Surse, apropiate cuplului susţin că relaţia lor scârtâie de câteva luni bune.

expresspress.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste-ne pe pagina de Facebook!

blank