Showbiz, Stiri

Bahmu si Prigoana, al cincilea divort

61517955

Relatia dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana incepe sa semene cu celebrul „Tanar si nelinistit”. Dupa patru casnicii si tot atatea divorturi, acum scriu un nou episod in povestea lor de dragoste. Personajul principal: Protectia Copilului.

Atunci cand si-au jurat credinta eterna in fata Ofiterului Starii Civile, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana habar nu aveau ce va urma in viata lor. Intre timp, au trecut prin patru casnicii si tot atatea divorturi, iar, cand parea ca s-au linistit in sfarsit, au aruncat din nou bomba.

Se pare ca vedeta este cea care a hotarat sa puna punct inca o data mariajului cu omul de afaceri. Aceasta ar fi a cincea oara cand cei doi merg la tribunal. Prigoana a primit deja intampinarea de divort.

61517954

„Am primit un plic in posta cu trei file dintr-o intampinare de divort a sotiei mele, nesemnata. Un ‘binefacator’ a vrut probabil sa vad cine e martorul ei in proces. Era Camelia Enciu trecuta acolo, prietena ei. Avocatii Adrianei lucreaza pentru ca ea sa divorteze”, a declarat Prigoana la Antena 1.

61517957

Adriana are, insa, alta varianta. Aceasta a marturisit ca sotul ei a chemat acasa Protectia Copilului si a spus ca incearca sa obtina custodia comuna asupra copiilor pe care ii au impreuna.

„A chemat Protectia Copilului ca sa stabileasca daca cei mici au conditii bune acasa. Vrea sa obtina custodia totala. Nu ma tem de un nou divort, nu ma tem de nimic. El spera sa renunt la custodie si sa ii vad de doua ori pe luna. Le-ar face bine copiilor sa pateasca asa ceva? Cum sa renunt la ei? E nedrept. Sotul meu pleaca singur in vacanta cu copiii, la mare. Asta e situatia, trebuie sa merg mai departe. Copiii nostri au asistat la discutii mai aprinse, sper sa nu ramana cu traume”, a spus aceasta, la aceeasi emisiune.

61517953

A recunoscut ca vrea custodia copiilor

Silviu Prigoana a recunoscut ca nu isi doreste sa aiba custodie comuna asupra baietilor sai si ca va face tot posibilul ca cei mici sa ramana la el. „Copiii nu pleaca din casa asta. Nu imi doresc custodie comuna, nici nu se pune problema”, a declarat aceasta.

blank