Showbiz, Stiri

Bădărănie! Misha, umilită prosteşte de Mihai Morar la Premiile ZUMA!

Prezentatorul a comparat-o cu Viorica de la Clejani, făcând referire la faptul că blonda nu a slăbit după naştere

Misha

Joi seara, la gala premiilor “ZUMA”, Mihai Morar, unul dintre prezentatorii show-ului, a avut o remarca total nepotrivita la adresa Mishei, sotia lui Connect R! El a comparat-o cu Viorica de la Clejani, facand referire la faptul ca blondina este inca rotunjoara dupa ce a nascut o fetita!

Mihai Morar

Misha s-a simtit ingrozitor, dupa ce Mihai Morar a facut un misto crunt de ea! Prezentatorul a spus, fara jena, ca sotia lui Connect-R  arata ca Viorica de la Clejani, moment in care cantaretei i-a picat, pur si simplu, fata! Misha a nascut in urma cu doua luni o superba fetita.

Mai mult, cand camerele de luat vederi s-au indreptat spre altcineva, frumoasa femeie a fost la un pas sa izbucneasca in plans si sa plece din sala! Abatuta, ea a incercat totusi sa isi mascheze tristetea si a vorbit despre acest subiect cu persoanele aflate in preajma sa! Misha s-a plans ca nu a inteles de ce a facut Morar afirmatia asta, in conditiile in care abia a nascut si este normal sa nu mai aiba trupul de altadata! Prietenii au încercat să o calmeze sfătuind-o să nu ia în seamă toate răutăţile!

 

blank
blank