Actualitate, Featured

Bădălau susține, cu tupeu, că a aflat din presă că fiica lui a lucrat la CNAIR

Niculae Bădălău spune că nu ştia că fiica sa a lucrat la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). După ce în urmă cu o săptămână a negat cu vehemenţă acest lucru, pus în faţa unei informaţii incontestabile, social – democratul nu a mai putut să nege şi a replicat încurcat că nu a ştiut acest lucru.

S-a întâmplat în timpul unei emisiuni la B1TV.

În urmă cu o săptămână, Bădălău a declarat că fiica sa, Sabina nu a lucrat la CNAIR, ci doar la aeroport.

„Sunteți total pe lângă. Fiica mea nu lucrează la aeroport. A lucrat, nu mai lucrează. De 4 luni (nu mai lucrează). Doi ani și jumătate a fost cu funcție de execuție”, le declara el jurnaliştilor.

Întrebat atunci dacă fiica sa a lucrat la CNAIR, social-democratul a răspuns sigur pe el: „Nu, exclus!”.

Jurnaliştii au descoperit însă că Sabina Bădălău figurează pe o listă a angajaților CNAIR care ar fi încasat în 2015 sporuri ilegale de până la 75%.

Întrebat acum în legătură cu această situaţie, Bădălău s-a arătat deranjat de subiectul discuției: „Nu știu cât vă preocupă cariera copiilor mei, ar trebui să mă preocupe pe mine!”.

La insistențele jurnaliștilor, Bădălău a răspuns: „Credeți-mă că chiar n-am știut, vă spun…. Închipuiți-vă că nu, nu am știut. Nici acum nu știu. Habar n-am!”.