Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sărbătorește sâmbătă! Este ziua ei de naștere, iar Florentin Pandele, soțul ei, i-a transmis emoționante urări pe pagina de socializare.

Gabriela Firea zi de naștere. Pandele îi mulțumește pentru tot ce a făcut pentru familia ei și nu numai, când Gabriela Firea a împlinit 47 de ani.

”La mulți ani, soția mea iubită! Să te binecuvânteze Bunul Dumnezeu cu sănătate, fericire, împliniri! Să fii pentru mine și familia noastră cel mai sufletist și optimist om pe care-l cunosc. Să-ți păstrezi tăria de caracter într-o lume în care totul este de vânzare: și principii, și onoare. Să fii în continuare cea mai grijulie mamă, cea mai iubitoare soție, cea mai de nădejde prietenă și cel mai muncitor și dedicat om. Noi, baieții tăi, te iubim nespus!”, a scris Pandele pe rețeaua de socializare, în dreptul mai multor fotografii cu familia lui.

Gabriela Firea zi de naștere. Mesaj pentru soțul ei, după externare
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat luni pe Facebook că s-a întors acasă după ce a suferit o nouă intervenție chirurgicală care a avut loc la Spitalul Cantacuzino din Capitală. Edilul spune că nicăieri nu este mai bine ca acasă, dar și că se va întoarce la PMB după recuperare.

Gabriela Firea zi de naștere. „Nicăieri nu e mai bine ca acasă! Dupa o astfel de încercare, cum e cea prin care am trecut eu, când întoarcerea la viața obișnuită e ca o nouă șansă, ierarhia lucrurilor care contează cu adevărat se schimbă dramatic. Sunt, așadar, după o perioadă de incertitudini, pe drumul cel bun către vindecare și dornică să mă întorc la viata normala. Primul pas a fost făcut, mă aflu în mijlocul familiei, alături de soțul meu Florin, care mi-a fost sprijin și izvor de energie în toată această perioadă de spitalizare, de nazdravanii mezini Zian și de David, dar și de mama, surorile și fratele meu, de cumnați, de copiii nostri mari, de prietenii dragi”, a precizat, luni, Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea zi de naștere. Precizările edilului Capitalei vin după ce a suferit o nouă intervenlie chirurgicală la Spitalul Cantacuzino. Firea le mulțumește din nou medicilor de la această unitate spitalicească. „Le sunt profund recunoscătoare medicilor de la Spitalul Cantacuzino, eroii mei, care m-au ajutat să trec cu bine, fără probleme, peste o afecțiune deloc simplă sau banala. Gândurile mele de pretuire se vor îndrepta mereu către Conf. Dr. Iulian Brezean, doctor în științe medicale, managerul spitalului și șeful echipei de chirurgi care m-a operat, directorul medical Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generala, Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Sef Sectie, Dr. Mihaela Vîlcu- medic primar chirurgie generală și Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI”, mai susține Firea.