Actualitate

Avocatul Lucian Bolcas cutremurat de spusele Laurei Codruta Kovessi

Dupa o indelunga tacere, in sensul neacordarii unor dese si interminabile interviuri, Laura Codruta Kovesi a avut recent o perioada in care a dat declaratii aproape zilnic. Prin fiecare interventie, procurorul sef al DNA a reusit sa tulbure apele in viata politica si sa dea fiori multor dintre cei care se stiu luati in vizor. Nici tabara celor care nu par a avea probleme cu legea nu sta mai linistita: avocatul Lucian Bolcas considera ca declaratia Laurei Codruta Kovesi, potrivit careia, daca e nevoie, va aresta si 10.000 de politicieni, este „infioratoare”. Renumitul avocat a explicat si de ce este cutremurat de recentele declaratii ale procurorului sef al DNA:

Lucian Bolcas

„Ceea ce intereseaza aici este ca, intr-adevar, declaratia doamnei Laura Codruta Kovesi este infioratoare. Pe mine efectiv m-a cutremurat. „Daca va fi nevoie arestam 10.000, 100.000 de oameni. Mi-am adus aminte de vremurile lui Nicolschi, ale lui Alexandru Draghici. (…) Nu este vorba despre doamna Codruta Kovesi aici, ci este vorba despre o mentalitate care este, pentru mine, infioratoare”, a declarat Lucian Bolcas.
„Acest val de arestari, din punctul meu de vedere, demonstreaza slabiciunea DNA, care nu poate sa faca un dosar penal fara sa recurga la aceasta masura de contrangere penala”, a adaugat avocatul la Antena 3.

blank