Joe Exotic, o vedetă dintr-un film difuzat de Netflix, nu a fost grațiat de președintele Donald Trump, deși avocații săi erau atât de siguri, încât îi inchiriaseră o limuzină și un elicopter care să-l ia de la închisoare.

Donald Trump a semnat o listă lungă de grațieri, printre numele persoanelor condamnate care au fost iertate aflându-se fostul său consilier Steve Bannon, acuzat de fraudă, şi rapperii Lil Wayne şi Kodak Black. Joe Exotic NU a fost grațiat.

Joe Exotic a devenit cunoscut în toată lumea anul trecut, în urma unui documentar difuzat de Netflix, „Tiger King”. Este povestea reală a proprietarului unei grădini zoologice din Oklahoma care luptă împotriva unei asociații de protecție a animalelor.

În realitate însă, Joe Exotic a fost condamnat pentru că ar fi angajat un asasin să o ucidă pe șefa organizației, Carole Baskin. Pe numele său real Joseph Maldonado-Passage, Joe Exotic și-a făcut publice amenințările cu moartea, online, și a fost condamnat la o pedeapsă de 22 de ani de închisoare.

Joe  Exotic

Eric Love face parte din echipa de avocați ai lui Joe Exotic și este convins că Președintele Donald Trump va semna miercuri grațierea acestuia. Acesta a închiriat o limuzină și îl va aștepta pe Joe în fața închisorii din Texas unde este deținut.

Imediat după eliberare, pe Joe îl așteaptă un control medical complet și un stilist care să-l coafeze, fiind cazat într-o locație secretă.

Eric Love a declarat pentru cotidianul „The Sun” că așteaptă vești de la Casa Albă miercuri, între orele 10-14, deși admite că grațierea ar putea să vină ceva mai târziu.

El a închiriat o limuzină deja, care a fost alimentată, iar șoferul este gata de plecare.

Săptămâna trecută, avocații vedetei s-au întâlnit cu consilierii președintelui Trump, pentru a lăsa toate documentele legate de cererea de grațiere.

Potrivit avocatului, atât fiul președintelui Trump, Donald Trump jr, cât și partenera acestuia, îl simpatizează pe Joe. În ultimele zile de mandat, președintele Trump ar fi pregătit o serie de grațieri, scrie presa internațională, pentru a abate atenția de la ceremonia de investire a succesorului său, Joe Biden.

Imediat ce va primi vestea grațierii, avocații lui Joe Exotic vor pune în executare un plan bine stabilit. „Eu voi fi într-un elicopter care să-l preia și să-l ducă la o fermă, a cărei locație nu va fi dezvăluită. Va avea o echipă de securitate proprie și un elicopter suplimentar. Aici Joe va trece printr-o perioadă de adaptare de 48 de ore. Vrem să ne asigurăm că este iubit, apreciat și îngrijit” a adăugat Eric Love.

Joe  Exotic
După această perioadă de acomodare, el va fi gata să-și vadă soțul, pe Dillon Passage, „dar nu înainte de a avea părul făcut” a mai spus Eric Love.