Un nou accident aviatic a avut loc la doar o zi după cel de la Sibiu când un avion de mici dimenisuni a ratat decolarea și s-a prăbușit, patru persoane fiind rănite.
Astfel, după accidentul de ieri, astăzi, la Brașov s-a prăbușit un avion de mici dimeniuni cu două peroane la bord. Avionul a căzut între localitățile Șinca și Perșani iar în urma impactului cu solul, avionul a explodat. În accident și-a pierdut viața o persoană, iar pilotul a supravieţuit. Parchetul Curții de Apel Brașov a constituit un dosar în cazul aeronavei de mici dimensiuni.

”Referitor la accidentul din Șinca Veche în care a fost implicat un avion de mici dimensiuni: erau două persoane la bord, una a decedat, a doua a suferit politraumatisme. A fost trimis un elicopter pentru a o prelua și a o transporta la spital. Elicopterul se afla în misiune spre Ghimbav și a fost direcționat spre Șinca Veche”, a precizat prefectul judeţului Braşov.

Citeste si...
Un nou scandal Facebook: Compania, acuzată că ar fi stocat parolele utilizatorilor

Prim-adjunctul inspectorului șef al ISU Brașov, Lucian Marciu, a declarat că în avionul de mici dimensiuni erau două persoane și că acesta s-a prăbușit lângă o cale ferată, fără să afecteze locuințe. La impactul cu solul, avionul a luat foc. Persoana rănită, care are arsuri pe față și pe membrele superioare, va fi transportată cu elicopterul SMURD, cel mai probabil, la Târgu Mureș.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de descarcerare.