Actualitate

Averea fabuloasă declarată de Sebastian Ghiță. În zece vieți nu reușești să strângi atât

Am încercat să aflăm câte de bogat este Sebastian Ghiță și cea mai la îndemână metodă a fost declarația de avere a acestuia care este de-a dreptul fabuloasă pentru o persoană de 37 de ani.

În declarația de avere sunt trecute terenuri, case, bijuterii si obiecte de artă. Există voci care spun că mai sunt și alte lucruri care-i aparțin lui Ghiță, dar care nu sunt trecute în declarația de avere. Conform declarației, Ghiță deține următoarele:

3 terenuri în Ploiești însumând aproximativ 1300 m2. Dacă m2 în Ploiești are un anume preț, se poate calcula ușor câți bani (mulți) fac aceste terenuri.

Casă de locuit în Ploiești, 1211 m2, adică suficient să-ți întorci limuzina în ea.

Ceasuri de 900 de mii de euro (or fi cu aur).

Bijuterii de 3.100.000 euro. Nu merită să fii în PSD?

Obiecte de artă de 13.000.000 euro. Dom’le, ce colecționari sunt PSD-iștii ăștia. Fură tot, iar după aceea acuză “mafia lui Basescu” de distrugerea României.

5.500.000 dolari la Raiffeisen Bank, câștigați sigur în timpul “dictaturii Băsescu”.

18.000.000 euro la USB Elveția. Adică, nu ne ținem banii importanti la bancile românești, pentru a nu fi confiscați. În Elveția e mai sigur.

100.000 euro la RBS Bank (nu prea am auzit de această bancă; o fi prin Cipru?)

90.300.000 euro (atenție, peste 90 de milioane de euro) împrumut acordat lui Iacobescu Alexandru, director general Romania TV, anchetat de DNA pentru spălare de bani

4.000.000 USD acordați cu împrumut aceluiași personaj Iacobescu Alexandru.

Salariul anual al lui Sebastian Ghița pentru că nu ajunge niciodată la lucrările Camerei Deputaților: 58.980 lei (adică aproximativ 590 milioane de lei vechi). Prin comparație, salariul annual al unui profesor debutant este de 10.000 lei, de peste 5 ori mai mic, iar profesorul chiar muncește pentru acești bani foarte puțini. Asta-i democrația inventată în România de criminalul Ilici “KGB” Iliescu și camarila sa: Victor Ponta, Sebastian Ghiță și compania.

Nu-i așa că această avere nu poate fi strânsă nici în 10 ani de muncă asiduă? Oare cum au fost făcuți acești bani, că din muncă cinstită sigur nu?

blank