Social

AVEM DEJA 4236 DE IMIGRANTI DE ORIGINE SIRIANA

imigranti-11Inspectoratul general pentru Imigrari a dat publicitatii cererile de azil pe teritoriul Romaniei. Potrivit documentului respectiv, 4236 de imigranti provin din Siria, ocupand cu acest numar pozitia a patra pe lista. Republica Moldova are 9939 de persoane, Turcia 8743, China 7409, Israel 2098 si Altele 26660.

Un sirian stabilit de peste 30 de ani in Romania spune ca invazia musulmana este doar o manipulare ordinara. Altele sunt jocurile:

„Miza este economică. În coasta Siriei s-a descoperit un bazin imens de gaz. Turcii i-au propus lui Assad să facă un gazoduct să ajungă până la europeni. Rușilor nu le convine să piardă controlul asupra gazului, pentru că e o armă strategică și o armă militară. Apoi, rușii mai au o cauză pentru care nu vor să scape regimul Assad din mână. În Siria este singura bază militară rusă din Marea Mediterană. Alta nu au. Americanii vor să-i înlăture de acolo. Siria este punct de legătură. Iranul are foarte multă influență în Irak, care are graniță vecină cu Siria. Iar prin Siria trece la Liban, la Hezbollah. Arabia Saudită nu vrea ca iranienii, care-s sunniți, să-și extindă zona de influență. Și atunci sprijină, chipurile, revoluția„, a declarat băcăuanul Hamad al-Essa Talal in presa locala.

blank
blank