Aurelian Temișan
Showbiz

Aurelian Temișan a primit o propunere neașteptată de la o tânără de doar 17 ani: „Este în firea umană să ispitească”

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. În vârstă de 50 de ani, artistul are numeroase amintiri fabuloase din cariera sa. Recent, juratul de la Te cunosc de undeva a povestit un moment suprinzător, care a avut loc în urmă cu mulți ani. O tânără de 17 ani i-a făcut o propunere neașteptată lui Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, iar împreună formează un cuplu minunat și solid. Cei doi au în spate zeci de ani și au împreună o fiică, Dora, în vârstă de 12 ani. Artistul este un bărbat arătos, iar întotdeauna a fost curtat de numeroase femei, chiar și de tinere.

Aurelian Temișan

Invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Aurelian Temișan a vorbit despre momentele picate din viața lui. Artistul a declarat că, la un moment dat, în urma unui concert, a primit o propunere neașteptată din partea unei minore. Tânăra de 17 ani i-a spus că și-ar dori un copil cu el.

Aurelian Temișan, propunere neașteptată de la o tânără de doar 17 ani

Aurelian Temișan are o carieră muzicală de peste două decenii, iar în prezent formează un cuplu cu Monica Davidescu. Cei doi sunt împreună de 28 de ani și au fetiță, Dora. Atât Aurelian, cât și Monica știu ce înseamnă viața de artist și se iubesc ca în prima zi. Prezent în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Aurelian Temișan a povestit că în urmă cu câțiva ani, la un concert organizat la Brașov, a primit o propunere indecentă de la o minoră. La acea vreme, tânăra de 17 ani era fana lui Aurelian Temișan, iar după spectacol a avut parte de un momente neașteptat. Aceasta i-a mărturisit că și-ar dori să facă un copil cu el. Aurelian Temișan a refuzat oferta tinerei.

„Ispitit? De nenumărate ori. Este în firea umană să ispitească, respectiv să fie ispitit. Una dintre laturile meseriei de artist este să întâlnești oameni care flirtează, din diverse motive. Sunt 34 de ani de scenă, mii de spectacole, aproape de fiecare dată am stat de vorbă cu oameni, aproape la fiecare spectacol a fost cineva care să vină și să vrea ceva de la mine. La Brașov a fost acea tânără de 17 ani: «Câți ani ai? 17? Mai stai un pic și vorbim peste 2-3 ani!». Eu am mai fost în Brașov, dar ea nu a mai apărut. Probabil îi trecuse. Și bine că i-a trecut!’, a spus Aurelian Temișan, în emisiunea de la Kanal D.

Cu s-au cunoscut Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Citește și  Bianca Rus a slabit cu supe.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt împreună de aproape 30 de ani. Povestea lor de dragoste a început la un spectacol de teatru, iar de atunci au rămas împreună până în prezent. Monica Davidescu a povestit într-un interviu cum a luat naștere relația cu Aurelian Temișan.

„Aşa ne-am cunoscut. Şi aşa s-a înfiripat scânteia. Dar primul nostru spectacol de anvergură împreună a fost Chicago, aici la TNB. Atunci am şi avut un hop, pentru că erau propuşi 3 actori pentru personajul Billy Flynn: Bănică Jr., soţul meu şi Andrei Duban. Dar anul următor, Ştefan a început proiectul Dansez pentru tine, aşa că au avut nevoie urgent de Aurelian, însă nu mai avea timp să repete suficient, iar producătorul mi-a spus să repet eu cu el acasă. Şi numai aşa ne-am pregătit şi ne-am şi amuzat că era o scenă în care Roxie Hart îi striga lui Billy Flynn: „Să-mi dai înapoi cei 5.000 de dolari ai mei!. Şi noi ne certam ca pe scenă. Iar la un moment dat am auzit paşii vecinilor pe palier… I-am zis soţului: „Tu-ţi dai seama că pe hol oamenii ne aud urlând unul la altul: «Să-mi dai cei 5.000 de dolari înapoi!». Ce-or crede, bieţii oameni?! Or să spună că ne spargem oalele-n cap, povestea actrița pentru Ok Magazine.

Aurelian Temișan: „La nervi, ea țipă, eu tac și cer un pahar cu apă!”

Aurelian Temișan a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de aproape trei decenii. Monica Davidescu i-a dăruit artistului o fiică minunată, pe Dora, în vârstă de 12 ani. Cei doi artiști fac o echipă foarte bună, atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă.

Aurelian Temișan a declarat cum reacționează când se ceartă cu soția lui. „Monica țipă, eu măsor cu decibelmetru. Când termină, îi cer un pahar cu apă și… punct.„ a spus artistul. De cealaltă parte, actrița susține că înțelegere și comunicarea sunt secretul căsniciei lor. ‘Nu știu. Cred că fiecare știe când să lase de la sine ca să îi fie bine celuilalt. Ne ajutăm, ne ascultăm, încercăm să ne înțelegem necesitățile și mai ales avem un drum comun din care amândoi ne străduim să eliminăm piedicile, obstacolele ce ne ies în cale, mai ales prin oameni care își bagă coada cu păreri sau acțiuni care ne deranjează echilibrul’, a dezvăluit Monica Davidescu.

Sursa foto: Facebook

blank