Featured, Ultima Ora

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu îi face plângere penală lui Sorina Pintea

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, luni, că îi va face plângere penală ministrului Sănătății, Sorina Pintea, pentru modul în care a comunicat în scandalul apei potabile. El a mai spus Pintea “și-a permis să ducă în spațiul public o discuție care ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucureștiului”.

Aurelian Bădulescu îi face plângere penală lui Sorina Pintea

“În cursul zilei de astăzi, urmează să întrunesc Comisia pentru utilități a Municipiului București și înțeleg să-i fac plângere penală ministrului Sănătății, care și-a permis să ducă în spațiul public o discuție care ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucureștiului. Este una dintre acțiunile concertate ale binomului Pintea-Dragnea, binom care prin orice mijloace încearcă să recidiveze prin aceeași metodă cu care au făcut și la Maternitatea Giulești. Cred că, dacă analizați spectacolul oferit și ceea ce în contradictoriu a spus ministrul Sănătății, veți înțelege că de această dată Direcția de Sănătate Publică, pentru că nu degeaba i s-a făcut rău acelei femei, ci pentru că se făceau presiuni asupra ei, practic transmite acest mesaj. Este sau nu este o acțiune concertată în ceea ce privește tot și întru toate ce privesc pe Gabriela Firea? Este sau nu este disperarea unui om de a-și rezolva o anumită problemă? “, a declarat Bădulescu, fără a preciza, însă, pentru ce infracțiuni o acuză pe Pintea.

Aurelian Bădulescu îi face plângere penală lui Sorina Pintea

Ministrul Sănătății a declarat, la Antena 3 :”În niciun caz nu îmi e teamă de niciun fel de anchetă! Ca ministru al Sănătății mi-am făcut datoria.”