La un pas să fie exclus din PSD, viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu anunță că va candida la președinția PSD București

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu „Am luat notă de decizia Comitetului Executiv de a se organiza alegeri în toate structurile de partid unde sunt președinți interimari și am decis să-mi asum candidatura pentru poziția de președinte al PSD București.

M-am sfătuit în acest sens cu Dna Primar General Gabriela Firea, care m-a încurajat și m-a asigurat de tot sprijinul său în acest demers. Consider esențial acest lucru câtă vreme, deloc întâmplător, Partidul Social Democrat a câștigat pentru prima dată în istorie alegerile în București, având Primarul general și cei șase primari de sector aleși toți sub sigla PSD, într-un moment în care le conducerea organizației se afla dna Gabriela Firea. De aceea, consider că implicarea mea în această competiție este un semnal de continuitate din partea unei echipe care a demonstrat că poate face performanță.
Atât eu cât și Dna Primar General avem convingerea că PSD are o responsabilitate imensă față de cetățenii care ne-au acordat voturile în 2016 și că disputele partinice și politicianiste care, din păcate, afectează activitatea partidului în ultima perioadă, trebuie să înceteze de îndată. Bucureștenii trebuie să fie mai presus de orice dispute, iar orice acțiune care le sacrifică interesele din rațiuni politice trebuie stopată de îndată. Ori acest lucru nu se poate face decât având suportul unei organizații dedicată Lui, cetățeanului bucureștean, nu Lui, cetățeanului Dragnea Liviu Nicolae.
Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, transmite Aurelian Bădelescu.

Citeste si...
PSD-istii şi fanii lor i-au cerut lui Dragnea să candideze la preşedinţia României