AUR
Politic

AUR se împuținează. Mai mulți membri din partidul lui George Simion au semnat adeziuni la PUSL

AUR începe să piardă organizații în țară. Majoritatea membrilor AUR din Râmnicu Sărat au semnat adeziuni la PUSL.

”Oamenii de bună credință care au aderat la AUR încep să înțeleagă că acest partid s-a autoizolat și nu va putea niciodată să decidă destinul României.

Astăzi, majoritatea membrilor organizației AUR din Râmnicu Sărat, județul Buzău, au semnat adeziunile la Partidul Umanist Social Liberal (PUSL).

În istoria recentă a mai existat un partid, România Mare, care nu a putut guverna nici cu 40% dintre voturi. Este bine să învățăm din experiențele trecutului. În acest moment există discuții și cu alte organizații locale ale AUR, care nu au găsit în acest partid ceea ce au sperat, respectiv un partid cu o doctrină națională care să promoveze interesele românilor. De vorbe, nunți-spectacol și promisiuni s-au săturat oamenii.

Cu toții trebuie să punem umărul să ridicăm țara. Asta este zestrea pe care o lăsăm copiilor și nepoților noștri. Partidul Umanist Social Liberal crede că fiecare dintre români poate reprezenta șansa României de mâine și vrem, prin fapte și prin oameni de calitate, să construim viitorul acestei țări. Cei 71 de oameni de la AUR care ni s-au alăturat trebuie să știe că nu doar astăzi suntem lângă ei, ci de fiecare dată când vor avea nevoie”, a transmis Daniel Ionașcu, președintele executiv al PUSL.

Mai mulți parlamentari AUR vor să plece din partid

Nu este pentru prima dată când AUR pierde oameni importanți. În urmă cu câteva luni, Europarlamenarul PNȚCD, Cristian Terheș, a recunoscut că a avut o „discuție exploratorie” cu 7 parlamentari AUR care doresc să plece din partid din cauza lui George Simion.
AUR
„A existat o discuție exploratorie cu 7 parlamentari din pardidul lui George Simion au trecut la PNȚCD. Ei doreau să plece din AUR, dar grupul e mai mare. Înțeleg că au ceva probleme interne. Oamenii vor să plece în altă parte. Printre alte discuții pe care le-au avut au fost și cu PNȚCD. Întâlnirea a avut loc undeva pe la jumătatea lunii aprilie, la inițiativa lor. A rămas că vom discuta în forul statutar al partidului. ”, a precizat europarlamentarul PNȚCD.

Și deputatul Daniel Rusu își anunțase demisia din partidul lui SIMION. „Având în vedere neconcordanţele de tip ideologic şi administrativ care au apărut între subsemnatul şi grupul pe care îl reprezentam, grupul AUR, în calitate de vicelider, vreau să îmi anunţ astăzi ieşirea din grupul AUR şi (…) vreau să vă anunţ că voi rămâne în continuare ca deputat neafiliat, în grupul neafiliaţilor”, a spus Rusu în plenul Camerei Deputaţilor.

blank
blank