Generalul
International

AUDIO Generalul rus Mizințev, alias „Măcelarul din Mariupol”, a adus în Ucraina ororile din Siria

Generalul-colonel Mihail Mizințev, supranumit „Măcelarul din Mariupol”, aplică în Ucraina atrocitățile pe care le-a exersat în Siria, cu cinci ani în urmă. De asemenea, își tratează proprii soldați ca pe animale: „De ce nu are fața încă mutilată? De ce nu i s-au tăiat urechile?”.

Generalul-colonel rus Mihail Mizințev, șeful Centrului Național pentru Coordonarea Apărării din Rusia, o structură de comandă înființată în 2014 pentru a conduce operațiunile militare ale Moscovei, și artizanul lui Putin în Siria, acum cinci ani, când forțele ruse au distrus orașul Alep, a fost supranumit recent „Măcelarul din Mariupol”.

„El a ordonat bombardarea maternității, a spitalului de copii, teatrului, caselor civililor. El este cel care distruge Mariupol, așa cum a distrus orașele siriene”, a declarat Serghei Bratciuk, purtătorul de cuvânt al Cartierului General militar ucrainean din Odesa, relatează Daily Mail.

„Măcelarul din Mariupol”, deranjat de ținuta unui soldat: „De ce nu are fața încă mutilată? De ce nu i s-au tăiat urechile?”
Serviciile de informații ucrainene au reușit să intercepteze un apel telefonic al generalului-colonel Mihail Mizințev și au publicat o sevență în care acesta își ceartă furios un subaltern pentru că „nu i-a tăiat urechile” unui recrut care nu purta uniforma corect.

„Uitați-vă la gunoiul ăla care stă acolo, încruntat, cu ochii de bovină, arătându-mi fața aia nefericită, mutra lui împuțită. De ce mai e în armată? Și de ce ar trebui să-mi pierd timpul cu mizeria asta? Dacă ești șeful unei unități, poartă-te ca atare. De ce nu are fața încă mutilată? De ce nu i s-au tăiat urechile? De ce nu șchiopătează?”, se aude în înregistrare.

Noaptea, când iese, atacatori necunoscuți îl lovesc. Îl călcați în picioare, îl loviți cu o sticlă spartă în față!”, mai spune „Măcelarul din Mariupol” în înregistrarea share-uită de fostul ambasador al Ucrainei în Austria, Olexander Scherba.

Aproximativ 160.000 de civili sunt blocați în Mariupol, fără apă,
mâncare și medicamente

Aproximativ 160.000 de civili sunt acum blocați în orașul asediat Mariupol și cer ajutor, afirmă primarul din Mariupol, Vadym Boichenko, potrivit Ukrinform.

blank