Showbiz, Stiri

Au prins-o în offside! Andra şi-a lăsat un sfârc la vedere!

Poza aceasta va incinge imaginatia tuturor pentru ca a fost singurul moment in care Andra a fost surprinsa astfel. Bluza a tradat-o si a lasat-o cu sanul pe afara!

Momentul se petrecea în 2003, când Andra a fost surprinsă de un fotograf pe fază cu sfârcul descoperit. Aflata la Premiile Muzicale MTV, vedeta a venit imbracata cu o camasa alba, deschisa la nasturi, care i-a jucat o gramada de feste! Ba mai mult, la un moment dat, i-a aratat si sanul in toata splendoarea lui!

media_137873527799292800Cei aflati la fata locului au apreciat bustul vedetei, care, din fotografie, pare destul de ferm si fara interventii chirurgicale! Basca, pentru o mai buna “priveliste”, Andrei i s-a intarit si sfarcul si i-a iesit semet in fata! In tot acest timp, solista nu a observat nimic si a dat interviuri presei, fiind multumita, probabil, de trofeul de “cea mai buna cantareata” pe care il primise in acea zi!

media_137873537064985100Daca asta s-a întâmplat în urmă cu 10 ani, anul acesta Andra şi-a surprins fanii lasand la vedere chiloteii, in timpul unei concert.