Actualitate, Stiri

I-au presărat flori pe ultimul drum!

Actorul Nae Lăzărescu, condus pe ultimul drum de sute de prieteni şi admiratori

inmormantare-nae-lazarescu_75108532cb

Marele actor de comedie Nae Lăzărescu, care s-a stins din viaţă joi, la 72 de ani, după o lungă luptă cu boala, a fost înmormântat ieri, la Cimitirul Nordic din Focşani, oraşul natal al soţiei sale, Marcela Avram.

w (2)

Sute de rude şi prieteni, dar şi simpli focşăneni care au vrut să-şi ia adio de la cel care i-a făcut să râdă ani la rândul au venit ieri la căpătâiul actorului Nae Lăzărescu, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Trupul neînsufleţit a fost adus ieri dimineaţă la Focşani şi depus la Biserica Sfântul Ioan Botezătorul. Cortegiul funerar a fost primit cu aplauze de oamenii veniţi să-şi ia adio de la îndrăgitul artist.

w (10)

După slujbă, Nae Lăzărescu a fost condus pe ultimul drum, spre Cimitirul Nordic, unde a fost înmormântat cu onoruri militare, aleea spre cavou fiindu-i presărată cu flori de către fani. Cum era de aşteptat, de la ceremonie nu a lipsit Vasile Muraru, partenerul de scenă al actorului, alături de care a realizat sute de scenete comice. Şi Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de revistă Constantin Tănase, căruia Nae Lăzărescu i-a “împrumutat” talentul său, şi-a luat “Adio” de la prietenul său de-o viaţă.

222

Realizatorul TV Titus Munteanu a fost înmormântat, tot ieri după prânz, la Cimitirul Bellu din Capitală, în prezenţa familiei, dar şi a prietenilor, a oamenilor pe care i-a format şi a unora dintre colegii de breaslă. Cei care l-au dus pe ultimul drum au fost, în primul rând, foştii lui elevi de la Şcoala Vedetelor: Călin Goia de la Voltaj, Călin Geambaşu, Nadine.

w (3)

Prieteni de-o viaţă de-ai maestrului, precum Angela Similea, Corina Chiriac şi Dan Negru, au fost şi ei prezenţi.

w (4)

w (9)

 

 

blank