International, Stiri

Au luat-o razna nevestele?!

O femeie este plătită de neveste pentru a face sex cu soții lor. Britanica Charlie Rose, care lucrează ca terapeut sexual, este plătită de alte femei pentru a face sex cu soții acestora.

the-sessions-687234lCharlie Rose, în vârstă de 32 de ani, pare o femeie ca oricare alta când iese dimineață din casă și își duce cei doi copii la școală. Locul său de muncă este însă un apartament luxos din orașul Exeter, iar meseria sa este sexul, scrie Mirror.co.uk.

Ea le cere cuplurilor 200 de lire pe ședință pentru a le reanima viața amoroasă și este dispusă chiar să le arate cum să facă asta.

HJ18 A186_C005_0601BP_001.0000570.tif“Vreau să ajut cuplurile să-și reaprindă viețile sexuale. Multe persoane sunt căsătorite în continuare, însă pasiunea din cupluri a dispărut total. Când un cuplu vine la mine, le ofer o băutură și stau de vorbă cu ei despre problemele pe care le au în ceea ce privește viața sexuală. De-a lungul timpului, am realizat că cea mai mare problemă pe care o au este lipsa de comunicare. După jumătate de oră, îi duc în dormitor, unde se dezbracă complet. Îi privesc în timp ce-și aplică sfaturile sexuale pe care le-am oferit. Dacă e nevoie, mă implic chiar eu. În trecut, am făcut chiar sex cu bărbați în fața soțiilor acestora”, povestește Charlie Rose.

charlotte_rose_2258454_58892500De asemenea, britanica în vârstă de 32 de ani lucrează ca escortă pentru persoanele cu handicap, care nu pot avea în mod normal parteneri sexuali.

Pe o asemenea temă, un terapeut sexual ajută un bărbat cu handicap fizic, se bazează şi povestea filmului “The Sessions”, cu Hellen Hunt şi John Hawkes în rolurile principale.