Mireasa minoră, la cumpărături în supermarket
International, Stiri

Au înebunit cu toţii! Au crezut că se filmează un film pentru adulţi cînd au văzut-o!

Mireasa minoră, la cumpărături în supermarket

mireasa-minora-la-cumparaturi

 La doar 19 ani, numele lui Courtney Stodden a devenit sinonim cu vulgaritatea extrema si prostul gust in America si nu numai. Adolescenta a decis, zilele trecute, ca vrea sa se joace de-a casnica, asa ca a plecat la cumparaturi, sa achizitioneze cele necesare in bucatarie. Este considerată minoră pentru că în SUA tinerii devin majori la 21 de ani.

Fidela stilului ei vestimentar sumar si vulgar, Courtney a ales sa poarte o rochie alba, foarte scurta, mulata si decoltata, care i-a pus in evidenta silicoanele masura DDD.

 

Din tinuta nu au lipsit o pereche de pantofi nude, cu toc de aproximativ 20 de centimetri, pe care tanara s-a plimbat ca o gazela de-a lungul culoarelor magazinului.

 

Daca la toate acestea adaugam niste extensii blonde, lungi, si o pereche de ochelari de soare, nu este de mirare ca cei aflati la cumparaturi au confundat-o pe sotia actorului Doug Hutchison cu o stripperita sau chiar cu o prostituata de lux.

Courtney nu s-a lasat insa intimidata de privirile crucise ale celor din jur si si-a facut cumparaturile sarguincioasa, dupa care a pornit spre masina.