Actualitate, Social, Stiri

Au început! O elevă a fost bătută crunt de două colege… din cauza geloziei

Victima a suferit o fractură de piramidă nazală

bataie_eleve_97499000_95380400

Nici nu a început bine şcoala că au şi pornit bătăile dintre elevi! O elevă a Grupuluii Şcolar Agricol “Viaceslav Harnaj” din Bucureşti a fost transportată la spital, marţi, de un echipaj SMURD, după ce a fost bătută de două colege în apropierea liceului, au declarat surse din Poliţia Capitalei.

Potrivit surselor citate, la ora 13.32, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că o elevă a fost rănită în urma unei agresiuni. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care a transportat-o pe adolescenta rănită la Spitalul “Grigore Alexandrescu”.

Poliţiştii spun că victima, în vârstă de 17 ani, a fost atacată de alte două eleve din aceeaşi unitate de învăţământ, pe o stradă situată la aproximativ 200 de metri de liceu, şi ar fi suferit o fractură de piramidă nazală. Una dintre agresoare ar fi colegă de clasă cu eleva bătută. Un echipaj de poliţie a mers la spital, pentru a sta de vorbă cu victima şi a lămuri contextul în care a avut loc conflictul.

Potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti conflictul a izbucnit intre 13.00-13.30, in afara scolii. Cele două eleve, una clasa a 11-a, alta cls a 12-a au avut o discutie violenta. Eleva din cls a XI-a a lovit-o pe cea din clasa XII-a. Potrivit unui martor, agresoarea ţipa către victimă, făcând-o “curvă” şi “mie nu îmi iei bărbatul, curvo!”.

ISMB a demarat o anchetă, dat fiind ca incidentul este unul catalogat “grav”, pentru ca a venit salvarea. (I.G.)