Showbiz

Au divortat de o luna, dar Bogdan si-a refacut viata cu o tinerica

61528051

In primavara, Mirela si Bogdan Stelea au divortat, dupa sase ani de mariaj. La doar o luna de la despartire, fostul portar al nationalei si-a refacut viata. Ce reactie a avut Mireala cand a aflat ca fostul sot are deja o iubita? Va spunem noi!

61528047

Mirela si Bogdan Stelea au avut un mariaj fericit, vreme de sase ani. Tocmai de aceea, divortul celor doi a luat prin surpindere pe toata lumea, atat publicul larg cat si apropiatii. Nimeni nu stia sa fi avut probleme ba, mai mult, asteptau ca Mirela si Bogdan sa anunte ca vor deveni parinti. Lucrurile nu au fost chiar asa de roz pe cat pareau din exterior, asa ca cei doi au decis sa puna punct casniciei.

61525830

Nu-i simte lipsa fostului sot

La scurt timp dupa divort, Mirela a dat cateva declaratii destul de acide la adresa fostului sot. „Nu ii simt lipsa, mai ales ca noi stateam foarte putin timp impreuna. Fiind plecat in cantonamente, dormeam destul de rar impreuna. Nu simt ca viata mea de femeie libera este mult diferita de cea de femeie maritata. Este cam la fel. Nu sunt in nici un fel de relatie cu fostul meu sot. Daca ne vedem, ne salutam, daca nu, nu. Un divort nu este usor, dar nici nu am varsat vreo lacrima, nu am stat trista vreo clipa. Viata merge inainte. Sunt dornica sa cunosc oameni noi si chiar sa incep o noua relatie”, a declarat Mirela la scurt timp dupa separare.

blank