Showbiz, Stiri

Au depăşit 40 de ani, dar arată impecabil!

Vedete din România care au grijă de aspectul lor

0_g_anca

Deşi au depăşit pragul celor 40 de ani, multe vedete din România sunt în formă maximă şi arată de milioane. Uite cine are un trup de invidiat şi un ten fără cusur după 40 de ani.

0_g_anca_1

 Anca Ţurcaşiu arată perfect, la 43 de ani. Se menţine în formă cu mare atenţie şi îşi continuă profesia de cântăreaţă înconjurată de copii. Este profesoară de canto şi actorie la o grădiniţă. A jucat în câteva filme care au făcut-o celebră, cum este “A doua cădere a Constantinopolului”. Are o casnicie foarte reusita alaturi de medicul stomatolog Cristian Georgescu, pe care l-a cunoscut in America. Au un băiat, Radu, de 15 ani.

0_g_loredana_1

 Loredana Groza are tot 43 şi este mândră de acest fapt. Această Madona a României se reinventează cu fiecare prilej, fie că este vorba despre un nou proiect sau doar apariţia la un simplu eveniment monden. Nu există sezon în care Lori să nu aibă ceva de spus.

0_g_loredana

Este căsătorită cu Andrei Boncea şi au împreună o fetiţă, Elena, de 13 ani. Loredana spune că nu a apelat la chirurgie estetică, însă nasul ei are de câţiva ani o altă formă.

0_g_dana_sota_1

Dana Sota, la 46 de ani arată cum alte femei doar visează. Este expert în beauty şi în viaţa particulară îi merge excelent. Are un iubit care o adora si un fiu, Andrei, care e pe picioarele lui la 23 de ani.

0_g_dana_sota

Ea a divorţat în urmă cu doi ani de miliardarul Nicolae Sota.

0_g_mihaela

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg are 44 de ani, trei căsnicii eşuate şi un băiat de 9 ani, Ayan. Trăieşte pe banii ultimului soţ la Monaco şi se iubeşte cu Dani Oţil, mai tânăr cu zece ani ca ea.

0_g_mihaela_1

Oare asta o menţine în formă?!

0_g_ramona_1

Ramona Bădescu s-a întors în ţară, la 44 de ani, pentru a lucra la o nouă emisiune difuzată de TVR, “Duminica în familie”, vechiul proiect al Mihaelei Rădulescu. În Italia, Ramona a fost cuplată de presă cu tot felul de bărbaţi, însă nu s-a finalizat cu nici unul vreo căsnicie.

0_g_ramona

Aşa că este singură şi disponibilă, după cum a declarat recent chiar ea.

0_g_oana_cuzino

Oana Cuzino la 42 de ani continuă să se ocupe de frumuseţe şi sănătate. Nu numai că îi place să aibă grijă de ea, dar a făcut din asta o meserie şi îi învaţă şi pe alţii cum să se menţină sănătoşi. Are o fetiţă de 11 ani, Naomi, cu soţul ei, omul de afaceri Yoav Stern.

0_g_oana_cuzino_1

Iar doctorul Oana arată ca un model al perfecţiunii fizice.

0_g_tania_budi

Tania Budi are 45 de ani şi nu a fost căsătorită niciodată, dar a avut mereu iubiţi celebri. Blonda are grijă de silueta ei cu râvnă, face foarte multă mişcare şi are grijă de dieta ei. Rămâne în continuare una din frumuseţile aflate sub lupa presei mondene.