Showbiz, Stiri

Au ales numele fetiţei! Iat-o pe Sofia Anais!

Elena Băsescu, primul mesaj pe Facebook de la naştere. La două zile de la naştere, Elena Băsescu, fiica preşedintelui României a făcut anunţul pe Facebook. Fetiţa ei şi a lui Bogdan Ionescu se va numi Sofia Anais Ionescu-Băsescu.

poza Bogdan bebe„La un an de la căsătorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru că pe 17 septembrie se sărbătoreşte Sfânta Sofia şi trebuia să nasc în jurul acestei date. Dar este şi un nume cu o semnificaţie foarte puternică pentru familia noastră, Sofia a fost bunica tatălui meu, pe care a iubit-o foarte mult. Iar Anais este un nume care i-a plăcut foarte mult lui Bogdan. Numele de familie al fetiţei noastre dragi va fi Ionescu-Băsescu.

Totul s-a petrecut mult mai repede decât ne aşteptam cu toţii, dar îi mulţumesc bunului Dumnezeu că Sofia şi eu suntem bine. Asta şi datorită personalului de la Spitalul Universitar, o echipă medicală cu adevărat profesionistă.

Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de încurajare, urări de bine pentru mine şi pentru fetiţă şi mi-au fost alături în aceste momente”.

Mesajul este însoţit de o fotografie emoţionantă, în care tăticul Bogdan îşi ţine odorul în braţe, ca şi cum ar prezenta-o lumii întregi!

blank