Necenzurat, Stiri

Atentie barbati!

4 adevaruri fundamentale despre femei

4 adevaruri fundamentale despre femeiBarbatii care cred ca stiu cum functioneaza mintea unei femei se insala lamentabil. Pentru ca, de fapt, nu este nimic de inteles. Spre deosebire de barbati, care actioneaza mai “logic”, femeile actioneaza mai mult din “instinct”, din intuitie, facand lucruri mai putin explicabile pentru mintea barbateasca, De aceea, mai jos, va prezentam 4 adevaruri despre femei pe care niciun barbat n-ar trebui sa le uite daca vor sa aiba o relatie buna. Aceste lucruri ar trebui sa-i ajute sa inteleaga femeile mai bine, indiferent ca este vorba despre sotie, mama, prietena sau sora informeaza site-ul probleme sex.

 

1 Femeilor le place stabilitatea

Este adevarat ca uneori femeilor le plac barbatii „salbatici”, baietii rai, se intalnesc cu ei pentru o vreme datorita imprevizibilitatii pe care o ofera, insa atunci cand se pune problema unei relatii pe termen lung aleg responsabilitatea si pe cineva de incredere in defavoarea temperamentului si al tatuajelor. Tocmai de aceea asigura-te ca nu te lasi purtat de impulsuri pentru ca nici o femeie nu vrea sa aiba alaturi de ea un barbat care ar putea vinde oricand casa pentru a-si lua o decapotabila rosie.

  

2 Femeilor le plac barbatii care se ocupa de ele

O femeie il iubeste pe barbatul care planuieste ocazional o iesire in oras, sau care ii aduce cateva dintre ciocolatele sale favorite atunci cand se intoarce de la birou. De asemenea, cadourile oferite din cand in cand in zile fara nici o semnificatie sunt o modalitate excelenta de a-i spune: „Te iubesc”. Acesta este tipul de impulsivitate pe care femeile il adora la barbati.

 

3 Aniversarile sunt foarte importante pentru femei

Sa uiti ziua de nastere a sotiei sau sa uiti despre aniversarile importante ale familiei sunt lucruri de neiertat in ochii femeilor. In cazul in care totusi o faci asigura-te ca in seara urmatoare ii faci cadou perechea de pantofi dupa care suspina de ceva vreme sau geanta pe despre care vorbeste in fiecare zi.

 

 4 Nu toate femeile vor sa se marite

Si femeilor le estea teama de obligatiile pe termen lung la fel ca si barbatilor. Doar pentru ca in povesti printesa viseaza sa se casatoreasca cu Fat Frumos asta nu inseamna ca toate femeile isi doresc sa mearga la altar cu primul barbat pe care pun ochii. In plus, femeile din ziua de azi iubesc independenta si doresc sa fie autonome chiar si dupa ce s-au casatorit.