Showbiz

Atenție bărbați! Mădălina Pamfile recunoște: „Nu știu să fac nimic”

Mădălina Pamfile „Nu am nicio specializare, dar pozez bine”

Mădălina PamfileS-au dus demult vremurile în care femeia stă la cratiță și bărbatul aduce bani în casă… mai nou femeile moderne se pricep la toate și uneori ele sunt cele care aduc bugetul familie. Așa este și cazul Mădăline Pamfile, care după cum spune ea, ar câștiga mult mai bine decât iubitul ei, Claudiu Iordache.

Sexy chelnerița

Fosta asistentă tv recunoște că nu are nicio specializare dar are totuși un mare atuu: pozează bine! Întrebată ce ar face pentru a câștiga bani în cazul în care ar rămîne fără job, Mădălina Pamfile afirmă categorică: „Nu am nicio specializare. Nu prea știu să fac nimic, dar pozez bine, la asta mă pricep. Dacă ar fi să nu mai lucrez în showbiz, aș putea să fiu chelneriță. În schimb nu aș vinde niciodată shaorma, pentru că nu mă pot abține de la mâncare și sigur m-aș îngrășa”.

Banii… nu sunt o problemă!

După plecarea de la Antena 1, Mădălina nu prea a fost curtată de televiziuni, dar nu duce lipsa banilor deoarece lucrează într-un club și câștigă binișor. „Eu câștig destul de bine, am avut în buzunar și 5.000 de euro, dar e drept că alteori am avut numai 5 lei. Claudiu câștigă 250 de euro pe lună, dar banii nu contează. Banii îi facem împreună, dacă există înțelegere între noi. Eu nu am nevoie de un bărbat bogat, ci de unul care să nu mă facă de rușine în public, să fie inteligent, să am ce învăța de la el”, a mărturisit fosta asistentă pentru libertatea.

Vrea înapoi pe micul ecren

Cu mult timp la dispoziție, brunetei i s-a făcut dor de televiziune. Spune că ar revenii, dar ca orice om celebru pune și ea condiții. „M-aș întoarce ca asistentă, însă la o emisiune mai curată, fără scandaluri. Și pentru o sumă de bani onorabilă, care să-mi permită să trăiesc decent”, a concluzionat Mădălina Pamfile.

Diana Matei

blank