Showbiz, Stiri

Atacată din toate părţile, Bianca Slav se apără ca o pisică sălbatică

Uite ce replică tăioasă i-a dat lui Şerban Huidu! „Mă pun la zid şi aruncă cu vorbe grele în mine… unii acuzaţi de ucidere din culpă”!

portret

 După ce fostul Şerban Huidu a scris un mesaj deloc măgulitor, în zeflemea şi plin de invective la adresa Biancăi, luându-se de presupusul avort pe care l-a făcut, roşcata n-a stat prea mult pe gânduri şi l-a atacat, la rândul ei, pe cârcotaş.

Şerban Huidu a fost extrem de dur la adresa Biancăi Drăguşanu într-un text pe care l-a scris pe blogul său personal. „Făcea să viseze şi să juiseze toţi disperaţi ahtiaţi de silicoane şi de hialuron!”, a scris Huidu, printre altele.

Bianca Drăguşanu a reacţionat imediat la vorbele răutăcioase ale fostului cârcotaş, atacându-l unde îi doare mai tare.

Bianca

„În fiecare zi îşi dau cu părerea despre presupusele evenimente care s-au întamplat sau NU în viaţa mea persoane care să zicem că ”mă desfiinţează” prin cuvinte destul de dure.

Constat că, de fapt, aceste persoane care mă pun la zid şi aruncă cu vorbe grele în mine nu fac parte din categoria ”sfinţilor”, ba mai mult fiecare dintre ei au câte un ”dosar” destul de gros sau câte un trecut nu tocmai plăcut.

Unii sunt acuzaţi de ucidere din culpă, alţii şi-au înşelat nevestele cu colegele de la muncă, altele se vând, ieftin fiind înecate în datorii şi minciuni, alţii au amante la 2 paşi de casa lor.

Aş putea să dau nume şi să spun poveştile reale ale acestor persoane publice… Toţi aceşti oameni NU mă cunosc, dar vorbesc despre mine… toţi aceşti oameni au uitat cine sunt ei de fapt!”, a scris, înveninată, Bianca Slav pe Facebook. Ulterior a adăugat un post scriptum: „Anterior am uitat să menţionez persoanele dependente de alcool şi pe cele cu dublă personalitate!”.

Ce credeţi, le-a zis-o Bianca de să-i usture sau mesajul ei va naşte alte monstruzităţi?!

blank