Sport, Stiri

Atac violent la adresa noii conduceri de la FRF: Testat de Victoraş Iacob? Este penibil!

Grigore Sichitiu, fost director general în Giulești, a ieșit momentan din peisajul fotbalistic, însă a lansat câteva „săgeți” la adresa oficialilor Federației Române de Fotbal.

_-_poza-crop-650x390-upl_-_photos_-_-articles_36863_47200

„Dacă erau acolo Emeric Ienei, Victor Pițurcă, Mircea Lucescu, nume importante, dacă erau antrenori care au trecut prin această lume… Adică pe Tiți Dumitriu, care a avut atâtea trofee, să îl pui să fie testat de Victoraș Iacob? Mi se pare penibil”, a răbufnit Sichitiu la Radio Sport Total FM.

Apoi a continuat: „Răzvan Burleanu trebuia să vină cu alte idei și, pentru asta, este de felicitat. El a încercat să arate că fotbalul nu depinde de un singur om, Mircea Sandu. A început să scoată în față comisii. Este un semnal că nu se mai merge pe relații personale, ceea ce este excelent”.

„E bine însă că s-au ales antrenori tineri. Nu au ce antrena tehnicieni de 60 de ani la tineret. Ei să rămână la partea de consultare, orientare, dar acum e rândul celor tineri, dacă nu antrenează acum, atunci când?”, a incheiat Sichitiu.

blank